Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszeczkaa

Czy ktoś...

Polecane posty

Czy ktoś z Was zrezygnował zupełnie z pieczywa? Jeśli tak, to jak Wam się to udało, co jecie zamiast i jak długo?

Gość ja tak
Nie jem wcale 2 tygodnie, a przedtem, od ok 1,5 miesiąca raz w tygodniu jadłam na sniadanie pełnoziarnistą bułeczkę.Okazało sie banalnie proste, na sniadanie owsianka z rodzynkami, połowąjogurtu, suszonymi owocami, migdałami itp, pracuje wiec musze miec dobre, pozywne sniadanie, na kolacje albo serek wiejski z czym mam ochote, albo jakas sałatka, jak nie jestem bardzo głodna to i sam wystarczy.Odzwyczaisz sie szybko, tylko trzeba spróbowac, a nie gadac o tym tylko, mnie juz w ogóle nie ciągnie do zadnego pieczywa, mało tego, nie smakuje mi, jest cięzkie, gumowate, niedobre.

Już od jakiegoś czasu o myślałam o tym,żeby zrezygnować z pieczywa,ale nigdy mi się to nie udało. A teraz od dwóch dni na poważnie o tym myślę,choć dzisiaj znowu zjadłam pieczywo ;/

Gość ja tak
to przestan wreszcie myslec i zrec, a zacznij działac. powodzenia. a, z mojego doswiadczenia-po sniadaniu z chleba(wyłącznie razowego) byłam głodna po godzinie.Po obecnym nie jestem głodna minimum 3 godz.Warto sie przestawic.Sporawdziłam na sobie.

Gość afettgrw
ale po co chcesz rezygnowac z pieczywa? jedz wszytsko,ale z glowa, 2 kromki dobrego chleba dziennie nie sprawia ze przytyjesz, nie szukaj problemow tam, gdzie ich nie ma, lepiej ukroc inne niepotrzebne rzeczy i zacznij cwiczyc.

Gość bezchleba
jak to co jesc. Po prostu wszystko ale bez pieczywa. Owoce warzywa mieso sery nabial kasze czy co tam chcesz? Nie rozumiem wlasciwie pytania. Odzwyczaisz sie tak jak mozna a od soli, czy cukru w herbacie jesli sie tylko chce.

Gość bezchleba
no chyba ze pytasz co zrobic na sniadanie w 30 sekund. To polecam bulke z maslem i szynka lub co zjesc na sniadanie zupelnie nic nie robiac: tattaam! drozdzowka :):)

Gość bezchleba
oj myszka myszka dziecko ;)