Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jimyjimy

Poszukuję brata oddanego do adopcji w 1981 pod nazwiskiem Małek Filip

Polecane posty

Gość jimyjimy

Poszukuję brata oddanego do adopcji urodzony pod nazwiskiem Małek Filip 11.08.1981 w Warszawie matka Urszula Gabriela Bielska ur. 24.03.1951 roku w Warszawie ojciec Zbigniew Małek. Jestem twoją siostrą. Jeśli ktoś możesz pomóc proszę o kontakt. Mój mail jimyjimy@o2.pl. Przeczytałam wpis brata z 2010 roku z na portalu miłosiedzieboże.pl. , wiem że chciał nas odnaleźć... Prawdopodobnie został oddany do adopcji zagranicznej takie informacje mam od babci, jest to osoba w podeszłym wieku i niektórych rzeczy już dobrze nie pamięta. Dowiedziałam się o tym niedawno , a po przeczytaniu tego wpisu nie mogę przestać o tym myśleć i postaram się zrobić wszystko żeby go odszukać . Jeśli to przeczytasz odezwij się. mój mail jimyjimy@o2.pl

Gość jimyjimy
bardzo proszę o pomoc

Gość ja pani wasza
spadowa

Gość Ja 23latka :-):-):-)
jest ze mna w lozku chcesz popisac

Gość jimyjimy
to jest dla mnie bardzo ważna i delikatna sprawa. Nie ma tu miejsca na takie głupie żarty.

Gość ksennnaaaaa
a czemu zostal oddany do adopcji, jesli moge spytac. Byl starszy, czy mlodszy od Ciebie??

myslisz, że nie zmienił nazwiska?? może na tym blogu się czegos doszukasz..

Gość 8 mies
Szukaj wszedzie gdzie sie da.Moze fundacja ITAKA podpowie Ci gdzie szukac. pozdrawiam i wszystkiego dobrego

Gość jimyjimy
starszy, ja urodziłam się 86 roku. Jest miedzy nami 4 lata różnicy. Dlaczego nie wiem. Nasza mama zmarła 4 lata temu, a babcia nie potrafi mi na to pytanie odpowiedzieć.

Gość elemele...
spróbuj też na FB

Gość jimyjimy
wydaje mi się, że zmienił. znalazłam jego wpis na portalu miłosierdzie.pl z 2010 roku. Brzmiał tak "Witam poszukuje biologicznej matki lub rodzeństwa urodziłem się 11.08.1981 roku w Warszawie pod nazwiskim Małek FIlip matką była Urszula Gabryjela Małek urodzona 24.03.1951 roku w Warszawie ojciec Zbigniew Małek matka prawdopodnie zrzekla się praw do mnie. Jeżeli mogę prosić o pomoc to oddzwięcze się." z tego wyninika, że chyba zmienił. ... a babcia twierdzi, że mógl zostac oddany do adopcji zagranicznej. Obawiam się, że ITAKA niewiele może zdziałać, ponieważ po adopcji wszystkie dane zostają utajnione.

Gość jimyjimy
na tym portaly podany bym e-mail. Piszę od poniedziałku, zero odzewu. Boję się, że zmienił zdanie. Ja wiem o tym od niedawna (dowiedziałam się od babci) bardzo chciałabym go odnaleźć.

Gość trrterettre
Jimy, to dlaczego nie odpiszesz w tym temacie, w którym napisał? Nie podał żadnych danych kontaktowych?

Gość jimyjimy
odpisałam oczywiście. Może te kilka dni to za mało. Może to przeczytał i musi się oswoić.... sama nie wiem....

Gość trrterettre
Jimy, a może skorzystaj z Wykopu? Mam tam konto, więc mogę umieścić informację. Ta strona ma sporą siłę przebica, pomyśl o tym

Gość jimyjimy
Witold Zasempa ur. 11.08.1981 masz na myśli tego Pana ?

Gość jimyjimy
trrterettre byłabym wdzięczna :)

Gość jimyjimy
może brzmieć tak jak moja pierwsza wypowiedź w tym wątku.

a wiesz, gdzie przebywał po tym jak rzekomo matka się go wyrzekła?? Dom dziecka czy cos takiego?? tam może będa mogli ci pomóc, teoretycznie takie dane są utajone, ale skoro na tym blogu prosił rodzine o kontakt, to mozliwe, że tam też zostawił informację, że szuka kontaktu z rodziną w razie czego.. jestes w na tyle dobrej pozycji, że wiesz, ze on tez was szuka i gdy instytucje bedą zasłaniali się tajemnica urzedowa, wtedy możesz podać im to za argument..jak masz kase to wynajmij detektywów :)

Gość trrterettre
Ok, powiedz tylko, czy dodać jeszcze jakąś informację ;) i jakiś adres kontaktowy do Ciebie (może go podam?)

Gość trrterettre
O, sorry, nie zauważyłam maila

Gość jimyjimy
Moja babcia ma ponad 80 lat i mówi, że mama urodziła w szpitalu w Warszawie na przeciwko kliniki stomatologicznej( podejrzewam, że chodzi o szpital na ul.Karowej . Jak pytam o dom dziecka to mówi że w śródmieściu ale dokładnie nie jest w stanie określić.

Gość bardzo uczynna osoba
wiem, ze np. w niemczech pomaga Caritas w odnalezieniu osob z podobnymi zyciorysami, ale niestety nie mam zadnych namiarow. moze zapytaj w caritasie pl?

Gość jimyjimy
do Max Zander vel Klaun : zbieżna jest data urodzenia... skąd takie domysły ?

Gość hghtr6g
Skoro ma juz swoje lata to pewnie nie zagląda tutaj..Ale zycze Ci powodzenia.

to możesz chodzić od jednego do drugiego domu dziecka.. możesz tez zajść doUSC odpowiedniego dla danego rejonu, ale tam chyba nie dowiesz sie wiecej niz to co wiesz . a ktos z dalszej rodziny nic nie wie na ten temat?? wszelkie portale społecznościowe przekop..

Gość dfadfafadf
Ale nierozsądnie postępujecie wypisując w internecie dane osobowe rodziców swoich.... Ktoś to może wykorzystać przeciw wam.