Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba_nadczynnosc

Czy to nadczynnosc tarczycy ?

Polecane posty

Gość chyba_nadczynnosc

Witam, Mam 23 lata wydaje mi się ze moge miec problemy z tarczycą. Mam problem se skórą jest cienka i wiotka jak stary balon. Szukałem informacji na forach i wyczytałem ze problem moze powodowac nadczynnosc tarczycy. Dodatkowo mam dosc znaczny wytrzeszcz oczu, worki albo cienie pod oczami - oczy wygladaja jak owiniete skórą. Policzki mam opadniete dosc mocno w dół. Również wypada mi duzo włosów. Prosiłbym o odpowiedz czy moze i jak bardzo prawdopodobne jest to że to przez tarczyce. Czy skutki sa odwracalne ? Tzn czy wytrzeszcz oczu sie zmniejszy skóra wroci do normalnego stanu jesli to tarczyca i bede brał leki? Dodam ze mam czesto stany wysokiego pobudzenia jak bym miał adrenaline zamiast krwi. Po wypiciu kawy jestem tak pobudzony ze czasami drza mi rece mam stany lekowe. Mam problemy ze snem nie sypiam po nocach, jak zasne i wstane jestem zmeczony nawet jesli sen trwa dosc długo. Prosze powiedzcie czy skutki sa odwracalne boje sie ze wiotka skóra juz taka pozostanie tak samo oczy . Pozdrawiam

Gość heeeehhhhe
A badania tsh, t3, t4 co wykazały?

Gość masz tu to cudo
zrób badania bo może być to od tarczycy