Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natka8715

uczulenie czy skaza?

Polecane posty

moj synek 6 mcy mial 2 mce temu wysypke,pelno pryszczykow na twarzy do tego szorstka cera,i brzuszek. pediatra stwierdzila ze touczulenie kontaktowe. zmienilam kosmetyki ,dostalam masci...dzis skóra jest o wiele lepsza ale na twarzy jest jeszcze szorstkawa,najgorzej nad brwiami i wokół ust.....powiedzcie mi czy to uczulenie ktorego czas leczenia moze byc długi zeby skora sie zregenerowala czy to skaza bialkowa i dlatego tak nie chce calkowicie przejsc?????????pediatra wykluczyla skaze bo podobno dzieciw tym wieku juz nie dostaja.

Mój synek miał niby skaże białkowa od 3 tyg życia przez miesiąc miał wysypkę na twarzy ramionkach i za uszkami odstąwilam mleko i jego przetwory wysypka zniknęła teraz jem prawie wszystko i nic się nie pojawia skóra na policzkach jednak wymaga pielęgnacji myślę że potrzeba czasu aby skóra Twojego dziecka była bez zarzutów

Gość friskaks
u mojego dziecka powodem uczulenia( wysypki) były pieluszki DADA. Najpierw używałam Pampersów i nic się nie działo, jak dziecko miało 8 m-cy przeszłam na Dady i wtedy się zaczęło...