Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombi na zime

musze kupic kombinezon zimowy ale kompletnie nie wiem jaki prosze o rade i pomoc

Polecane posty

Gość kombi na zime

prosze pomozcie mi cos wybrac. zima coraz blizej a my bez butow i kombinezonu :( corka ma 9 mscy. wzrst ok 75 cm. po malu zaczyna "chodzic" tzn staje na nozkach i trzymajac sie robi kilka kroczkow ale za miesiac dwa juz moze chodzic a wtedy bedzie zima wiec chcialabym zeby kombinezon byl tez wygodny do chodzenia.... druga sprawa buty... jakie??? jakie buty dla dziecka ktore jeszcze nie chodzi ale za chwile moze zaczac? i zeby jej bylo cieplo bo to przeciez zima;/ buty chce kupic nowe nie uzywane... ale kombinezon moze byc uzywany tylko oczywiscie w dobrym stanie. firmowy lub nie... obojetnie byleby byl cieply i wygodny. na allegro znalazlam cos takiego.. powiedzcie co myslicie? a moze macie swoje propozycje? http://allegro.pl/uroczy-cieplutki-zimowy-kombinezon-c-l-1sz-9-m-i1929433316.html

Gość Maci
ja bym zaczekała z kupieniem dobrych butów do wiosny. przecież nawet nie chodzi a nawet jak zacznie to przecież nie będzie chodzić na początku po dworze

Gość kombi na zime
ale cos na nogach musi miec. wezme ja do wozka czy na sanki to buty musi miec

myslisz ze dziecko które teraz robi kilka kroczków bedzie za 2 miesiące całkowicie chodzić ? oj mało jest takich przypadków i to bardzo mało,mój wstał mając 7 miesięcy,a kroczki robił mając jakieś 8 a chodził za rękę jak miał 11-12 miesięcy. My na taki okres mieliśmy 2 kombinezony-jeden typowo dla dzieci chodzących a drugi z zakrytymi stopami.Ale mój w listopadzie skończył już rok ale i tak mieliśmy 2 kombinezony. Ja polecam kombinezon-moze być 1 częściowy z możliwością odpiecia "bucików" lub ich zawinięcia bo i takie są. a buty to-sztywne zapiętki,za kostkę :) ale to oczywiste i szerokie noski (przody) są najlepsze i z neizbyt sztywną podeszwą...

Gość mamamadzi
Bylby dobry. moja mala jak zaczynala chodzic to miala podobny i powiem,ze dobrze nam sluzyl. teraz ma 2 latka i bede kupowac podobny. miala jeszcze takiego pajacyka,ale byl dobry tylko do wozka jak gdzies jechalysmy np do babci.

Gość hipcia tycia
kombi na zime - kombinezon wybrałaś bardzo fajny. Jednoczęściowe są dla malutkich dzieci, a dla Twojej córci jak najbardziej dwuczęściowy. Kozaczki kup zwykłe w sklepie np. Boti czy CCC za 50 zł, bo one będę służyły na razie jako ogrzanie nóżek na dworze. Zwróć uwagę, aby buciki łatwo się zakładały.

Gość kombi na zime
wlasnie chcialam aby byl dwu czesciowy bo taki jest raczej wygodniejszy, ale chodzi tez o to aby byl cieply... nie chcialabym pod niego ubierac 3 bluzki i 3 swetry.... a buciki tez myslalam ze kupie takie lepsze firmowe do poczatkowych krokow na wiosne...

Gość kombi na zime
moze jeszcze ktoras mama cos podpowie ;)