Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczej dziewczynskie mnie inte

z jakiej firmy macie mebelki dla dziecka 3-6 lat

Polecane posty

Gość raczej dziewczynskie mnie inte

napiszcie marek albo nazwe bo zwariuje

Gość tak napewno przeszło
jaki marek?

Gość myszky
IKEA mamut stolik i krzesełka. A szafy z jakiegoś sklepu. I dwie wersalki - sprawdzałam, żeby były wygodne i funkcjonalne.

Gość wykynyky
LABIRYNT super polecam.

Gość myszky
Najlepiej kup co tobie się podoba, marka nie gra żadnej roli.

ja mam w bawialni ikea mammut, a w sypialni tez z ikei z serii aneboda a łóżko mają piętrowe z możliwoscią rozlozenia na dwa osobne tapczaniki

Gość lalalala3131
Baggio

Gość a ja sama zaprojektowałam
stolarz mi zrobił :P

wiosenna mamo masz bawialnie? fajnie;-) mój ma stolik krzeselka i regały mammut komode łozeczko i szafe leksvik z ikea bardzo ładne proste meble

Mam bo to byl pokój kornela ale powiedzial ze on chce spać z manią, a w tym dużym się bawili i znosili wszytskie zabawki wiec zrobiliśmy modyfikacje i mają wspólną bawialnie i sypialnie zamiast swoich oddzielnych pokoi. I tak chyba jest lepiej jak na razie. Potem się pomyśli co dalej. Mnie się strasznie ta seria leksvik podoba. Jest przepiękna. Moze Lolci się takie mebelki dostaną bo dla starszych mi się podoba system stuva. Myślę ze dla nastolatków idealne rozwiązanie i można stworzyć fajne rzeczy. z mamuta mamy szafę, komodę, dwa stoliki i dużoo różnych krzeseł. Bardzo fajne sa te rzeczy lekkie, zaokrąglone, bezpieczne i mają ciekawe kolorki. Mlodzi lubią te mebelki. Mam też system trofast i też go sobie chwalę. Oszczędza dużo miejsca i latwo posegregować wszytskie zabawki.

wiesz wiosenna mamo mi sie wydaje ze ta seria podrozała, bo w 2009 kupowaliśmy własnie szafe komode nakładkę z przewijakiem, lozeczko i polke z haczykami i wyszło nam niecałe 2000zł teraz za te same mebelki trzeba zapłacić znacznie wiecej bo sama szafa 900zł kosztuje... seria jest super bo pozniej dokupimy biurko i dorosle łożko meble drewniane odpowiednio konserwowane i pielegnowane to meble niemal na całe zycie

Wszystko podrożało. No ale nie ma co się dziwić skoro wszystko co roku idzie w górę. Jesczze sobie teraz zrobili wypaśny sklep w naszym mieście to muszą jakoś wrzucić w koszta caly remont (a tani na pewno nie był) Ale i tak uważam, ze Ikea ma super meble. Kocham ten sklep (a teraz po tej przebudowie to już całkiem wypas ;) Mam wrazenie ze pomyśleli o wszystkim i o wsyztskich.) Nigdy nie robia z niczym problemu, wszystko da się zalatwić, a rzeczy są super pomyslowe. W sumie 99,9% mebli mam z Ikea. Jak mieszkalam z rodzicami mialam BRW i mi się porozlatywały- poodpadaly fronty, dna szuflad, sklejka się odrapała. Po kilku latach meble się nadają na podpałkę. A sypialnie z Ikea mamy 6 lat i jedyne co się stalo to komodę trzeba bylo "wzmocnić" ale wizualnie mimo skręcania, rozkręcania 10 razy albo i wiecej, przenoszenia, przewożenia to wygląda super.

Gość dotiuszka
labirynt

Gość Styczniowa mama xaxa
Ja mam Klupś żyrafkę. W komplecie jest: łóżeczko z szufladą na pościel lub zabawki, komoda z przewijakiem, szafa dwudrzwiowa, regał na zabawki i półka ścienna. Całośc to koszt ok 1600 zł. Wykonanie bardzo solidne i zaskakująco ładne. Meble są naprawdę duże (pojemne) i posłużą spokojnie to 10 roku życia.

Ikea. łóżko z serii Kritter, szafa i komoda Stuva, regał na zabawki z szufladami plastikowymi Trofast, stolik + krzesełko Kritter

Gość marika163
My kupiliśmy zestaw z antresolą i biurkiem, co jest bardzo praktyczne i zajmuje mało miejsca. http://www.2o2.pl/produkt,20924,antresola-podwyzszana-nemo-215x184x90.html będzie miała jak już pójdzie do szkoły:)

Gość Gringoo
Polecam wszystkim tanie i solidne łóżka ze strony sklepu www.lozkapietrowe.com W naszym domu łóżko piętrowe sprawdziło się idealnie, polecam każdemu.

IKEA - połączenie 3 systemów: trofast, stuva i kritter - całkiem ładnie wyszło :)