Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jaka wedlug was jest kobieta pozadna jakie cechy musi miec ze by spelniac ze by

Polecane posty

Gość IMO13861
Kocico - być może ma, acz skryty z niego osobnik i nie daje tego po sobie poznać. Na szczęście zdjęcie wszystko powie za niego. :classic_cool:

"Zużycie materiału, a przez to 'wizyta' na plugawym wysypisku 'moralności' jest tylko kwestią czasu" kobieta z jednym mężczyzną buduje miłość, zużywa to się z wieloma :P nie znasz sieM! :P

Gość IMO13861
żaba Letycja "...zużywa to się z wieloma" Sama się nie znasz! Nie z wieloma, a minimum TRZEMA! Choć w niektórych kręgach trzech, czy trzystu to taka sama odrażająca liczba. :classic_cool:

No proszę Imadełko, jak dyplomatycznie. Po co się rozdrabniać? Skoro i tak już ironizujesz, to możesz przecież napisać wprost, co o kim sądzisz, a nie jakieś tak pokrętne aluzyjki z których zawsze można się wycofać. :classic_cool:

Gość IMO13861
a9n1eszka "kobieta to człowiek, a nie przedmiot" A mówią, że samice nie posiadają poczucia humoru. :classic_cool: Kocico - Skrzacik z niczego się nie wycofuje. Wiele razy, bez aluzji pisałem co myślę o Twym "przyjacielu-o-bogatym-wnętrzu". Acz mniej, lub bardziej zawiłe wypowiedzi są zabawne. ;)

Gość IMO13861
Pończoszko - nie powiedziałbym, że aktorka frywolnej kinematografii kostiumowej (gdzie 'kostium' ogranicza się do samych pończoch) jest kwintesencją grzecznej dziewczynki. :P

Gość bleblus starsza powinna ci
odciac neta , moze wtedy bys ruszyl swa krzywa mozgownica , albo bys sie zabil :O

No właśnie nigdy nie napisałeś wprost. Przynajmniej ja nie pamiętam. Może się wreszcie zbierzesz do kupy i napiszesz jak chłop- bezpośrednio- czemu właściwie miałabym go nie lubić? :classic_cool: Chyba, że nie jesteś facet z prawdziwego zdarzenia. :P

Gość IMO13861
Kocico - tak oczywista psychologia odwrotna jest niezbyt skuteczna. :D

Gość IMO13861
Lady Love "porzadna nie ma byc nudna" Szczególnie jeśli odgrywa rolę rycerza z potężnym filetowym mieczem w ręku i w zbroi wykutej z pończoch. :P

Gość imo ty chrzanisz
pierdoły. co dzisiaj jarałeś?

Wiedziałam, że tutaj będzie odwrót i Skrzacia przebieżka w ucieczce przed czymś mniej rozmytym niż dotychczasowe aluzyjki. :classic_cool:

Gość IMO13861
Kocico - "poddam się", ale tylko przez wzgląd na Twój futerkowy urok. :D Twój Kolega-o-pięknym-wnetrzu, poprzez swoje 'Kafe Podboje' jawi się jako wiecznie narzekający, bez najmniejszego powodu skrajny Egoista-egocentryk. Taki pan "Jaki ja biedny", który pieśń ową powtarza przy każdej okazji i bez okazji także - a najlepszy jest fakt, że pieśń ta w jego wypadku, jest kompletnie mijającą się z prawdą brednią. Zadowolona? :P

No, teraz można powiedzieć, że jesteś chłop, a nie Skrzat- KOCICA USATYSFAKCJONOWANA. :classic_cool: Zapomniałeś, że Twoje zdanie niekoniecznie pokrywa się z moim. Zwłaszcza, że jakichś kuriozalnych przejawów egocentryzmu i egoizmu nie miałam okazji zauważyć- pomijając okresowe narzekadła na kafe, które dotyczą chyba każdego. Łącznie ze mną. ;)

Gość IMO13861
O tym właśnie mówię Kocico - pomimo jego TYCH SAMYCH wypowiedzi, które oboje czytamy na forum, zdania nasze się różnią, gdyż Ty miałaś okazję zgłębić nieodkryte skarby jego charakteru, poprzez SPOJRZENIE na ich drogocenną istotę. :classic_cool: Teraz nie wiem, kto tutaj błądzi. Czy ja poprzez swą ewidentną ignorancję, czy Ty, poprzez zaślepienie spowodowane blaskiem bijącym ze Źródła Charakteru. :P Odpowiesz mi później, bo teraz muszę rozprostować swoje małe nóżki. ;)

oj imo imo wpadlam z nudow na chwile i co widze? jak szerzysz swoja glupia propagande o wiadomej nam osobie a Ci chyba cos pisalam na ten temat:-O

porządna to taka, która z kochankami uprawia wyuzdany sex a z mężem pod kołderką po ciemku, w misjonarskiej pozycji, bez obciągania ;) - wersja dla prawiczków