Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życietocalkowitedno

Nie stać mnie na buty na zimę :(

Polecane posty

Gość ja też za dużo kasy nie mam
żyję z oszczędności bo straciłam pracę ale buty chętnie bym oddała na zimę. Mam 2 pary w których nie chodzę ale niestety nie ten rozmiar, ja noszę 37.

Gość życietocalkowitedno
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, to naprawdę podnosi na duchu. Naprawdę dziękuję.

Gość ja też za dużo kasy nie mam
no nie wiem czy ktoś miałby odwagę podawać swoje dane i w tym czasie robić jakieś przekręty i sprzedawać na allegro. Z resztą używanych butów ( a sądzę, że to nie będą drogie bo ktoś kto kupił buty za 500zl lub więcej nie odda ich za darmo tylko będzie wolał sprzedać) autorka za ile sprzeda na allegro? za 15zl? :o Już tak nie przesadzajcie, zwłaszcza że większość z Was wyrzuca na śmietnik nienoszone ubrania czy buty a szkoda Wam oddać komuś kto o to prosi.

Gość ida29
Witaj. ja niestety taz nosze rozmiar 37 ale mam pare ubran do oddania w rozmiarze 36/38 to zalezy od firmy. Pozdrawiam Cie cieplutko

Gość Veronika z planety Venus
Pochodź po lumpekach ja sobie kupiam buty na zimę za 6zł nie są piękne ale w dobrym stanie:) a kurtkę na giełdzie za 15zł grubą, da rady teraz się tanio ubrać

Gość Ja Ci chętnie jakieś butki
Ja Ci chętnie jakieś butki skombinuje, napisz: magdanemail-guard@yahoo.com

Gość biala_czekoladka
ja tez kupuje w lumpexach, ale uwierzcie ze jak autorka oszczedza to jej nie bedzie stac zeby wydac nawet 6 zl w szmateksie ona przeznaczy to na jedzenie albo na cos innego.....

Gość Ja Ci chętnie jakieś butki
Ten jest poprawny: magdanemail-guard@yahoo.com

Wiecie co milo popatrzec na ludzka zyczliwosz.Podaj nam swoj rozmiar ubran a cos wymyslimy ;)

Też myślę,że warto pochodzić po lumpeksach. Czasem można na coś ładnego trafić i taniego. Ja chcę zawsze pójść ,ale nigdy nie mam czasu, Ciągle się muszę śpieszyć. Wszystko sie ułoży :)

Gość życietocalkowitedno
Noszę rozmiar L, ale ciuch zawsze jakiś w lumpeksie uda mi się zakupić. Gorzej z butami właśnie.

offerma ja też jestem w bardzo ciężkiej sytuacji, chętnie przyjmę używane majteczki i inną bielizne Tobie też pomożemy . Tylko podaj adres do wysyłki :-)