Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość periodista la

czy uda mi sie stracic 8 kg do 16 grudnia?z tym ze....

Polecane posty

Gość periodista la

5 kilogramow przybralam w 2 tygodnie, ostatnie 2 tyg spowodowane to bylo duzym stresem ktory zajadalam slodyczami ogolnie latwo chudne i te kilogramy nie sa jeszcze przytwardzone mysle ze moge je zrzucic jak sie postaram w 2 tygodnie i potem jeszcze okolo 2, 3 kilogramy dobic...jak myslicie to jest realne?zdarzylo tak sie komus tak jak mowie caly ten rok wazylam 58 kg ale w niecaly miesiac przybralam 8 kg...mysle ze chyba kilogramy same poleca bo obbjadalam sie slodyczami tlustymi kolacjami...teraz odstawie slodycze i kolacje po 18 nic juz do japy nie wloze...jak myslicie uda sie? potrzebuje motywacji...dzisiaj uslyszalam od kolezanki..sluchaj twoja twarz wyglada jak ksiezyc w pelni jestes piekna i nie powinnas doprowadzac do tego po co ci to ogarnij sie!

Gość periodista la
no nikt tu si enie odchudzA?

a czemu akurat 16 grudnia? mysle,ze skoro tylas miesiac,to zrzucac to bedziesz przynajmniej 1,5 miesiaca...chyba,ze codziennie bedziesz biegac.

Gość periodista la
no zaczne sie starac bardzo i cwiczyc popoludniami nie popijac posilkow nie wiem czy wytrzymam bo si erozleniwilam...chcialam tylko wiedziec czy to jest realne czy czasem rzucam sie w cos co nie ma prawa wypalic i co zakonczy sie porazka efektem jo jo...chce sie za siebie wziasc tym bardziej ze rok wstecz przez miesiace chodzilam na silownie i wazylam rowno bez zmian bylo super ale mam takie predyspozycje ze tyje od samego patrzenia na jedzenie bez wysilku nie mam szans po prostu puchne po byle czym ale podoba mi sie to bo zawsze tylko sie oczekuje nie dajac nic w zamian a przeciez trzeba wysilku zeby dojsc do sukcesu to pewnego rodzaju satysfakcja ktora chce znow poczuc jak najszybciej

u mnie to wyglada tak: mało jem i dużo się ruszam zielona herbata i woda zero słodyczy w ciągu miesiąca 5 kilo mniej