Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

idzie zima i znów dopada mnie depresyjny nastrój

Polecane posty

miałem mieć dziewczyne, wszystko sie tak pięknie zapowiadało a tu znów szykuje sie sylwester w domu

Gość ffez
Nie będzie Sylwestra :o Komor odwołał 🖐️

mam 22 lata i jak dotąd jestem cały czas prawiczkiem, wątpliwe by sie to udało w miesiąc

taki nastrój łapie mnie tylko w zime, wiosną i latem jest lepiej

Brak słońca. Przykładowo w państwach skandynawskich jest większy współczynnik samobójstw. Niektórzy są bardziej wrażliwi na to.

Jesień jest paskudna. Zima w większości też, bo często niewiele jest śniegu i mrozu (a tylko wtedy dla mnie jest pięknie). Każdy lubi co innego :) Jak jest ciemno i ponuro źle się czuję po prostu psychicznie

ja też lubie jak jest tak mroźno i biało na dworze, nie wiem co jest fajnego jak jest chlapa

Krwawa ale musisz przyznać że w tym roku jesień była ładna, ciepła i z dużą ilością słońa

Upałów też nie lubię :P Ale w upały zwykle jestem w domu rodzinnym, albo nad jeziorem to się tak nie odczuwa ich jak w dużym mieście. No, ładna nawet Stev, ale jakiś tydzień chyba non stop padało u nas ;)

właśnie latem można udać sie nad wode, działke, i jest jakoś tak przyjemniej, w tą jesień było więcej pogodnych dni niż latem, i spadło mniej deszczu :)

Ale jak np. jest upalny czerwiec to w mieście szlag trafia. A ten bukiet zapachowy rozgrzanych ulic to już w ogóle :P Lato jest fajne jak masz możliwość gdzieś spędzić czas na łonie natury :) Ja najbardziej chyba lubię maj i wrzesień, nie licząc anomalii wtedy jest najprzyjemniej

Witajcie, chyba Was rozumiem . Nie lubie tego czasu gdy jesień przechodzi w zimę, puste drzewa, mało ludzi na ulicach . Brrr... Brak ciepełka od drugiej osoby :)

najbardziej teraz właśnie odczówa sie samotność, że nie ma sie swojej drugiej połówki

Gość asdfghjklkjhgfdsa
mnie tez zawsze w zimie lapie lapie moze nie tyle depresyjny nastroj co dziwna nostalgia, lekki smutek, trzyma sie to nowego roku, on nowego roku jest juz normalnie, ale przedswiateczny i przesylwestrowy czas jest ciezszy i chcialby sie miec kogos, z kims dzielic radosc

Gość asdfghjklkjhgfdsa
po nowym roku cala magia opada i wtedy autentycznie ciesze sie z zimy, ze sniegu i nie rozmyslam az tak ;)

Krwawa, ale jakby było do kogo sie przytulić to pewnie jeszcze cieplej by sie zrobiło :)

Gość Zulu Gula
Ja tam nie mam takich glupich myśli