Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ir48374

chcę wyglądać jak Selena Gomez :(

Polecane posty

Gość ir48374

Nie posądzajcie mnie od razu o to, że jestem jakąś jebniętą zdesperowaną małolatą. Mam tyle lat co ona (19) i wiele bym dała by tak wyglądać.Żadna gwiazda nie wywarła na mnie takiego wrażenia, żadna aktorka,piosenkarka by mnie zamurowało i chorobliwie jej zazdrościć urody. Zapuściłam tak włosy jak ona, pofarbowałam sie jak ona (ciemny brąz) podłapałam styl od niej i zaczęłam mieć obsesje na jej punkcie, najchętniej poszłabym na operacje plastyczne. Buzie mam pełną jak ona, drobniejszą, też trochę dziecinną, usta pełne i wydatne, oczy duże (tylko inny kolor), figure podobną, zaczęłam się ubierać podobnie do niej. Co o niej sądzicie?

no tak wszytsko ładnie....tylko o biebierku zapomniałaś

Gość ir48374
Ale mnie temat biebera kompletnie nie rusza.

Gość Sanders29
przypomina moją siostrę :P więc do łóżka bym z nią nie poszedł

Gość ir48374
Sanders .- Pozazdrościć. Ile twoja siostra ma lat?

Gość piczkaxxxxx
vivy sie za dużo naoglądałaś dzisiaj :D nie rozumiem ludzi którzy na sile sie próbują do kogoś upodabniac , czym to jest w ogóle spowodowane ?

Ludzie myślą że jeżeli się upodobnią do kogoś to będą równie ładni. Zauważ że gdyby Selena była zwykłym szarym człowiekiem nie zachwycałabyś się nią. Uważaj tylko żeby upodobnienie się do Seleny nie spowodowało że będziesz wyglądać komicznie.

Gość te sóka fajme motto
masz we stopce :D

Gość ir48374
Wy mnie chyba dobrze nie zrozumieliście. :) Ja tylko podziwiam ją za urodę i jej chorobliwie zazdroszczę, nie znam jej nawet ani jednej piosenki, nigdy jej nie oglądałam oprócz na zdjęciach. Już wiele lat ją chorobliwie obserwuje.

Gość piczkaxxxxx
chyba trzeba nie miec swojego zdania i nie byc indywidualistą zeby byc zapatrzonym w jakiegos idola

Gość piczkaxxxxx
nie mozesz na sobie sie skupic ? niedługo w jakas frustracje popadniesz , masz racje , to jest chore. nigdy nie będziesz nią

Gość ir48374
Ale ja doceniam siebie, znam swoją wartość. Ale moja zazdrość jest silniejsza :P Jeszcze w kółko widuję jej słodką buźkę na różnych portalach to mnie to wkurvia :O

Gość hveew
Jest sławna , ale urode ma srednią ..

Gość piczkaxxxxx
to nie wchodz na te denne portale , proste. a moze jestes ładniejsza od niej ? skoro próbujesz byc kims innym to chyba nie znasz swojej wartosci (albo masz świadomosc ze jestes niewiele warta)