Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam cię po marszu

Chłopaku w błekitnych rajstopach, widziałem cię dziś na marszu

Polecane posty

tęczowych. Bardzo mnie podnieciłeś. Jeśli to czytasz odezwij się. Ja szczupły, byłem w skórzanej, bzowej kurtce z torba pumy przewieszoną przez ramię. Brunet, z włosami umodelowanymi na mały czubek punkowy. Chciałbym zaprosić cię na randkę.

Gość Hihahajka
Haha, chłopak w błękitnych rajstopach, dla mnie to by było obciachowe, ale macie kiepski gust :)

Dlaczego kiepski? Był ładnie ubrany i pasował mu ten kolor rajstop do kurteczki i torebki. Mi wpadł w oko. Miał zgrabne nogi i jedrny tyłeczek :)

bardzo dobre :) 10/10 :) chociaż byłoby nawet lepsze jakbyś napisał, że byłeś w skórzanej kurtce, glanach i czarnej kominiarce :D

Bardzo dowcipne. Szliśmy w marszu tolerancji :O

Gość mnie to nie dziwi
podobno faceci w rajstopach są seksowni.Tak mówią na kaffe.A szminka mu się nie rozmazała? Do niebieskich rajstop to chyba miał makijaż w tonacji blue?

on delikatny gej lewicowy Ty patriota silny kibol nazista...to dopiero byłaby tolerancja i romantyczna historia :) to by sie nadawało na hit kinowy

Na Kafeterii jak zwykle tylko drwiny. Choć to ostatnie lewica z prawicą nawet zabawne :P Nie wim czy miał pomalowane usta, nie było, aż tak dobrze widać. Poza tym patrzyłem głównie na nogi :)

Gość mnie to nie dziwi
prawie jak Titanic, te wrogie spojrzenia dookoła a oni sobie padają w ramiona.Kibol - zbliżenie na twarz łzy płynące po policzkach.Rajstopek zblizenie i ten granatowy tusz sciekający po policzkach.Cięcie .

Gość mnie to nie dziwi
a co za róznica , Woliński podobno gej a rzęsy maluje.Liczy się akcja i emocje ,:)

Gość Hihahajka
To że jesteś gejem nie daje Ci monopolu na bycie głupkowatym i jeszcze żeby nikt tego nie komentował... Niebieskie rajstopy u faceta... Hahaha, żal mi Cię, to totalny brak gustu, zero męskości i pociejewo, śmiech na sali, jakby koń na blachę lał ;)

a co miał prócz tych rajstop? tunike? szorty? jaki buty? cięzko mi uwierzyć by facet nosił rajstopy skoro nawet kobiety ich nie znoszą :o może to były pończochy?

Hihajka, mój temat jest skierowany do niego. Nie interesuje mnie twoja wątpliwa opinia. Ty z pewnością jesteś królowa mody i parkietów tanecznych.

Gość Antylewak
Ładnie dzisiaj dostali lewaki i medziarze :) tylko że na Marszu nie powinno się lać, ale te pedryle zablokowali Patriotom drogę, jawna prowokacja z lewackiego ścierwa strony. Szkoda ze tam nie byłem :(

Miał rajstopy, takie grubsze ze 40 - 60 DEN. Do tego spódnica, albo sukienka, obcisła do pół uda i niebieska pikowana kurteczka do bioder. Był szczupły i miał długie nogi. Na głowie miał taki chmm jakby bert - kapelusik, przechylony na bok. i malutką torebeczkę. Tak na oko mógł mieć jakieś 19 - 21 lat i 175 cm wzrostu.

Butom się dokładnie nie przyglądałem, chyba czarne, takie wąskie na małym obcasie i do pół łydki. Miały takie jaśniejsze i ciemniejsze paski w poprzeg. Chyba były sznurowane, ale nie pamiętam. Obcas, tak jak patrzę na palce to jakieś z 7-9 cm?

Gość kuwa posikam jaki
lolo w tych kozaczkach.Ale te rajstopki to nie za cienkie?Podobno prawdziwi faceci to tylko 200 den.Tak pisali dziś :D

:D Nie to nie ten :P

Gość mam fotke tego kolesia z inneg
zrobiłem mu fote bo też chciałem se kupić takie buty

Gość Hihahajka
Wątpliwe opinie? A co to ma znaczyć, nie umiesz napisać nic z sensem, a król parkietu to raczej ten w niebieskich rajstopkach, niezła z niego szmatka to wycierania tego tanecznego parkeciku ;)

Gość bez słów
kobiety już zapierniczyły facetom wszystkie ciuchy z szafie łącznie z kalesonami i kalesony nazwały leginsami a gdy teraz gdy widzą faceta w spódnicy i w pończochach albo rajstopach to wyśmiewają się z faceta i mówią, że to gej i to jest właśnie hipokryzja i skandal

Gość Profesor Lew Straczkowicz
Zapraszame do dyskusji naukowej :P