Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona wielce zaskoczona

Mojemu mezowi odbilo

Polecane posty

No moj nie chowa telefonu, nie stroi sie do pracy, tzn. koszulki, gacie, skarpety zmienia codziennie, codziennie prysznic wieczorem.

Gość Lusiija
babo! mój tez tylko w pracy, z domu nie wychodził , na urlopie letnim był tydzień , w domu, a jak sie potem okazało zabrakło mu urlopu w danym roku!!!! kapujesz???? Czyli wybierał i sie bzykał ze swoja lalunią!!!!a niby grzecznie w pracy był przez ten czas

Nawet, jesli juz kilka lat temu moj maz o 30-40 myslal jak o koncu mlodosci ? On takie poglady juz od bardzo dawna ma.

Gość Lusiija
zona- niestety, ale tez sie bede upierała ze cos sie dzieje i to nie chodzi o jego dobre samopoczucie :-O

Moj do pracy jezdzi autem, w tym samym zakladzie pracuje moja sasiadka i jej facet-dojezdzaja razem, do tego na maila mam cotygodniowe wydruki godzin i wynagrodzenia meza. Wiec do pracy chodzi.

Ok-tylko jak ja mam to rozegrac? Co mam teraz zrobic? Przeciez nie zrobie mu awantury, bo na idiotke wyjde.

Czuje sie podle :(

Gość Lusiija
nie, awantury nie, ale obserwuj, tylko spokojnie. A przegladnij historie w komuterze, ja znalazłam tam pewne wskazówki.

Nie mam dowodow na nic. Jedynie ten jego narcyzm teraz. moze sie zauroczyl, ale trzyma to w sobie, nie zmienil tego w czyn. co teraz-mam czekac, szpiegowac?

zapasy na wesolo-co mu przejdzie? Szal na odmlodzenie sie na sile czy prawdopodobne zauroczenie inna?

Gość smiechowo
Nie jestem. To co wydalo sie pozniej to KoSmoS jakis. A i tel tez mialam na widoku. W pracy byl drugi .. Nie przyznal sie do niczego az do rozwodu , myslal ze uwierze w te jego sciemy mylil sie. Takie zachowania nie dzieja sie ot tak sobie..tez sobie wmawialam ze czesto mi cos gadal wczesniej.

Historie w kompie przegladam-nic nie ma oprocz youtube, stronek o cwiczeniach, sterydach i torrentow z filmami akcji.

Gość hehehihi
Tak poniewaz do nieczego miedzy nimi nie doszlo wiem to poniewaz nigdy sie z nia nie spotkal po pracy tylko w pracy zaczeli flirtowac zreszta ona kurwa szuka tatusia bo ma corke jest sama i co chwile jest z innym.. Twierdzil ze to tylko kilka smsow zrobilam straszna awanture i chcialam odejsc bo mowilam ze jesli etraz zaczal z inna flirtowac to rownie dobrze moze mnie kiedys zdradzic..Prosil o szanse zgodzilam sie ale nie jestem taka jak kiedys dla niego.. i juz chyba nie bede.. mamy synka chce zeby sie wychowywal z ojcem ale jesli zrobi jeszcze jakis zly ruch odejde i on wie o tym..To znaczy ze facetom odbija w roznym wieku i moga miec ohcote sporobowac czegosc innego nie tylko codziennosci czyli praca zona dzieci..:/

Gość dodam od siebie
Masz być normalna! Nic nie robić! Przyglądaj się im więcej zaczniesz okazywać zainteresowanie, tym gorzej. Możesz też zacząć bardziej dbać o siebie:D

Gość niezły cymbał
:D

Gość nie chcę mieć męża
:(

Gość dodam od siebie
Facet kupił perfumy, Ty też. Masz wyjść gdzieś z koleżankom na kawę na miasto, do kina, basen!!

smiechowo-nie wmawiam sobie i wam, ze gadal o tym wczesniej, bo naprawde tak mowil, ze po 30-stce to juz zycie sie konczy. W pracy tel. nie trzyma, bo nie mozna-ma szafke-ale tam nie mozna przechowywac portfeli, telefonow, jedzenia-czesto zdarzaja sie wlamania do szafek-to duzy zaklad. W aucie tez nic nie ma, sprzatam czasem auto, w kurtce czy bluzie tez nic nie znalazlam nigdy-zakladam je jak chodze na dwor palic.

Gość śilnaintuicja
Czuje że on się zdłużył w tej fryzjerce do której tak lata...

Gość Lusiija
Zwiazek mojego z tą cizią trwał rok!!!I tez nic nie widziałam oprócz nadmiernego dbania o siebie! Kupowałam nawet kosmetyki jakie w necie wyszukiwał :-D bo pracuję obok Rossmana i często dzwonił do mnie zebym mu podskoczyła kupic to czy owo.

Gość nie gadajcie głupot
o zdradzie...facet się przejął...mój mąż miał tak jak w 40 wchodził...potem mu przeszło...

Mam perfum, uzywam :P Dbam o siebie, co jeszce mam zrobic niby? Tez pracuje, 4 dni w tygodniu po 5 godzin, potem zajmuje sie dzieckiem, domem-maz ma wszystko. W seksie bierna nie jestem-czasem nawet sobie mysle, ze inny facet to by skakal z radosci majac taka kobiete-i dobra zone i kochajaca matke i kochanke lubiaca urozmaicenia w jednym.

Gość smiechowo
Sorki nie chodzilo mi o to ze wmawiasz sobie. Ja tak sobie tlumaczylam wiele jego zachowan i sama przed soba wariatke robilam. Nie twierdze ze u ciebie jest tak samo...kazdy jest inny przeciez. Czytajac ten temat poprostu przypomnialo mi sie jak bylo u mnie. Nie moglam uwierzyc ze mnie to spotyka. Jest juz kilka lat "po" a jak sobie przypomne to szlak mnie trafia.

Tak, rozumiem, ze facetom niektorym kolo 40-stki odwala, ale moj maz skonczy dopiero 28 lat. Mam nadzieje, ze to mu przejdzie i nie jest spowodowane zauroczeniem jakas lala.

Smiechowo-ok :) Tez mnie cos niepokoic zaczelo, gdy powiedzial, ze on to dla siebie robi-o mnie nie wspomnial-bo przeciez dla mnie nie, skoro ja go akceptowalam do tej pory. chociaz... ja tez dbam o siebie, moze nie fiksuje jak moj maz, ale tez robie to przede wszystkim dla siebie-chce byc zadbana-ale dla niego tez chce byc atrakcyjna, wiec dla niego to tez robie.

Nie wiem, moze moj maz zazdrosci jednemu ze swoich kolegow-ktory jest singlem, ma 38 lat-a jest zadbany, uzywa drogich perfum, ma fajn e ciuchy, ale przede wszystkim jest mlody duchem. Moj maz sie z niego nabija, ze stary kapec z niego jest-ale moze mu zazdrosci-i pogody ducha i wygladu i tego, ze jest singlem i robi, co chce?

Wiec moze to nie jakas lala a ten kolega jakos go zmotywowal nieswiadomie do takich zmian? Jest 10 lat starszy od mojego meza, ale jest ogolnie lubiany, bardzo dba o siebie, laski na niego leca. Moze moj maz poczul sie gorszy?