Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona we własnie chorobie

Neurolog nfz Poznań

Polecane posty

może znacie i polecicie dobrego neurologa w poznaniu chodziłam do jednej pani dr prywatnie ale na badania brała mnie do szpitala teraz już nie może bo skończyłam jakiś czas temu18 lat. Byłam u jednej ale nie spodobała mi się. niby poprawnie zrobiła badanie neurologiczne ale przy mojej chorobie jest wskazane rozebranie się do bielizny a tego nie chciała. Owszem dała skierowania do na badania ale nie pytała się o dolegliwości. Sama musiałam się spytać czy da się osunąć guzki niektóre nawet nie spytała się widząc je na stopach. Błągam pomozcie mi bo nie wiem do kogo mam isć z wynikami badań czy jeszcze raz do tamtej czy nowego szukać

dziewczyny napiszcie coś błagam może znacie jakiś neurologów w poznaniu bop koleżanki wam mówiły ze u jakiegoś były blagam

co jest :(:( naprawdę potrzebuje namiarów może być prywatnie ale by był dobry i kompetentny

nie wieże ze nie znacie jakiegoś neurologa który przyjmuje w Poznaniu nie musi być koniecznie na nfz ale dobrze by było jakieś namiary lub nazwisko i w jakim szpitalu przyjmuje bardzo proszę

Gość gość
Interesuje mnie jak najlepszy neurolog z Wielkopolskiego. Kogo jesteście w stanie polecić? Nie musi być z NFZ.