Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gunia222222

samookaleczanie się

Polecane posty

Gość gunia222222

od kilku dni się tnę . wszytsko opisuje na blogu. www.degnuf.bloog.pl hasło: gunia Wejdźcie, przeczytajcie, skomentujcie. co o tym sądzicie? jakies propozycje pomocy?

Gość szabdadada amore
proponuję profesjonalną pomoc psychologa a nie psychopatów z forum

Gość gunia222222
szukam osób, którzy są w podobnej sytuacji, albo z tego wyszli. szukam rad Dziekuje, pomysle nad psychologiem

Gość Sanders29
nie tnij się, jedna c|pa w zupełności ci wystarczy, po co ci kolejne

Gość mlsmflsfmsk
zagadaj do co sie ze mna dzieje albo anima boya z forum to jedyni co wiem ze sie chlastaja chociaz watpie ze pomgaga bo sami widac nie umierja sobie radzic lepszy psycholoh bejbe..

Gość losingmyreligion
Ja sie juz nie tne, wiec niby mozna by bylo powiedziec, ze wyszlam z tego. ale to tylko tak wyglada. nadal mam ochote to robic. jedyne co mnie powstrzymuje to kontrola ze strony kilku osob, ktore niestety dowiedzialy sie co robie. mialabym niezla jazde jakby zobaczyli nowe sznyty. i tylko to mnie jak na razie powstrzymuje..ale nie wiem na jak dlugo to wystarczy

Gość gunia222222
losingmyreligion przerzucasz swoje uczucia na słowa ? piszesz jakies wiersze, bloga? zastepujesz czyms zyletki?

A dlaczego to robisz ? Opisz tutaj ... jestes anonimowa ... a jak chcesz to napisz na gg (mam w profilu)

Gość losingmyreligion
Zastepuje to czymkolwiek zeby tylko rozladowac emocje. biegam, jezdze na rowerze, jak mi sie nie chce wychodzic to robie jakies cwiczenia w domu. Czasem to pomaga ale to nie to samo. Poza tym nie potrafilam wymyslic nic lepszego. Jakis czas temu jezdzilam sobie depilatorem po rece, nieszkodliwe nie zostawia sladow a bolalo wiec bylam zadowolona. ale po kilku razach wloski oslabily sie bardzo i juz malo czuc to wyrywanie niestety. Ale sadze ze tego ciecia nie da sie niczum zastapic :o