Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabulllinek

O co chodzi z tymi zamieszkami co dziś w wiadomościach mówili o co to było???

Polecane posty

Gość babbullinka LIVE
Było kilkanaście minut przed godziną 12. Idąc z żoną na uroczystości obchodów Święta Niepodległości na Plac Piłsudskiego wstąpiłem do jednej z kawiarni na ulicy Nowy Świat. Spotkałem tam mojego przyjaciela wraz z grupą kibiców z Gdyni, on ich tu odebrał. Było to pięć osób. Byli normalnie ubrani. Jedyny charakterystycznym elementem był szalik w kolorach biało-czerwonych na szyi jednego z nich. Jeden z tam obecnych leżał na ziemi, cały obłożony lodem, poraniony, we krwi. Miał wstrząs mózgu, nie mógł iść o własnych siłach, odprowadziliśmy go z żoną do karetki. Przyjaciel opowiedział mi przebieg wydarzeń. Szli sobie spokojnie ulicą. Nagle wypadło skądś pięciu zamaskowanych osobników z jakimiś czarnymi pałami w rękach. Mieli emblemanty tzw. antify. Wszystko działo się błyskawicznie. Napastnicy, mówiący miedzy sobą po niemiecku, krzyczący coś do Polaków w tym języku, zaczęli ich bić. Walić pałkami, kopać, rzucać na ziemię. Na pewno byli to Niemcy. Każdy oberwał, ale jeden szczególnie mocno. Ma rozbitą głowę, cały posiniaczony, oka w ogóle nie było widać zza krwi i ran. Teraz jest w szpitalu na Lindleya. Z tego co mi opowiadano, a była to relacja bezpośrednia, napastnicy natychmiast potem uciekli, pochowali się w kawiarni Nowy Świat należącej do "Krytyki politycznej". Tam była ich baza, tam mieli azyl. Z tego co wiem takich napadów organizowanych przez grupy niemieckie było więcej. Z około 150 osób już zatrzymanych przez policję, około 100 to Niemcy.

Gość VaVa2222222222
niemcy geje i żydzi

Gość babbullinka LIVE
A co? Udajesz, ze nie wiesz, do czego prowokowała G..niania i TVN? Tak. NIEMCY NAPADLI POLAKÓW NA MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI. Ku ucieszy G... nenj i TFU mediów.,...

Gość VaVa2222222222
spokojnie :) nas jest więcej niech sobie pokrzyczą

Gość G...niania to ..prawda
prawda objawiona dla durnych i tępych wykształciuchów. Taka papierowa wersja szkiełka dle bezmózgowców

Bo wy wszyscy lewi jesteście, tak samo ta Wyborcza, na którą szczekacie, ale przecież to tak naprawdę wasze poglądy.

Szczekaczy, uczestników tego całego Marszu... Gówno warte to wszystko. Już mówiłam, że w Polakach nie ma już świadomości jedności narodowej, przez co nie będzie drugiego Wałęsy, Popiełuszki, Pyjasa, Wiśniewskiego... I nie chodzi mi o zwykłe zabójstwa, ale symbole, jakimi się stały. Innymi słowy, srają wam na łeb i wiecie, że to nie deszcz, ale nic z tym nie zrobicie.