Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfhskfg

kręci mnie kolega very, very much....

Polecane posty

Gość sfhskfg

chłopak mnie kręci i nęci...ciasteczko w moim typie. cudowny kolega do rozmów. kobietom również się podoba i on o tym wie. w luźnej rozmowie powiedział, że nie chce być na razie w związku. unikał adoratorek. mamy luźny kontakt ze sobą, spotkałam go kilka razy. któregoś dnia zaprosił mnie na imprezę, wcześniej wypytał czy jestem wolna. nie mamy kontaktu na co dzień. wyszedł z propozycjami spotkań, terminy nam się rozjeżdżały, musiałam mu niestety odmówić kilka razy. później ja go wyciągnęłam na piwo, ucieszył się, było fajne spotkanie, podziękował za nie, a teraz milczy. jak się mam w stosunku do niego zachowywać?

Gość w stosunku jak to w stosunku
zalezy co lubi

Gość sfhskfg
o stosunkach to porozmawiamy, ale nie na tym etapie baj!

Gość sfhskfg
co zrobić z moim ciasteczkiem? jak oceniacie jego zachowanie? olał mnie?

Gość wkurzona złotowłosa
A co to za argument, że nie możecie się zgrać w czasie? Jak się chce kogoś widywać, to się zrobi wszystko, żeby znaleźć czas...

Gość sfhskfg
być może on poczuł się olany... to jest tylko znajomość, a ja miałam już napięte plany i nie mogłam ich zmieniać od tak...

Gość wkurzona złotowłosa
No o ile to nie pobyt w szpitalu czy wyjazd służbowy za granicę, to nie ma rzeczy nie do przełożenia przez taki długi okres czasu. Tak daleko od siebie mieszkacie?

Gość sfhskfg
to fajny kolega, zależy mi na nim, ale na tym etapie nie mogę się nie wiadomo jak nakręcać i biec na złamanie karku, żeby się z nim spotkać w absolutnie nie pasującym terminie...

Gość sfhskfg
nie piszę o bardzo długim okresie czasu. nie pasowało mi spotkanie w danym tygodniu ale jak znalazłam czas umówiliśmy się na piwo. nie powinien czuć się dotknięty. od spotkania na piwie minął tydzień i on nie wyszedł z propozycją spotkania. wymieniliśmy się tylko podziękowaniami za miło spędzony czas.

Gość wkurzona złotowłosa
Może stwierdził że tak rzadkie spotkania są bez sensu. A może chce się zastanowić nad tym, czy iść dalej. A może jeszcze coś innego. Weź pod uwagę, że mężczyźni myślą logicznie, dane wejściowe, analiza, wniosek, dane wyjściowe. I żadnego kombinowania, patrzenia wstecz czy słuchania serca, duszy, znajomych. Czasem może swojego małego słuchają. I nie przyjmują danych z zewnątrz, tylko wszystko na bazie doświadczenia. Jeśli już raz mu coś podobnego nie wypaliło, tym razem pewnie też uznał, że nie wypali.

Gość sfhskfg
chyba zaproszę go na jakiś wspólny wypad i zobaczę jaki będzie miał do mnie stosunek.

Gość wkurzona złotowłosa
Dobry pomysł :-) tym razem ty choć raz postaraj się dopasować, w razie czego :-)

Wkurzona ma rację z tą logiką chyba rzeczywiście tak jest i z dwoma głowami też :)

Gość sfhskfg
:D dzięki dobranoc.