Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SrebrnaPerła102

Ile wydajecie miesięcznie na wygląd i urodę?

Polecane posty

Gość SrebrnaPerła102

Kochane ile tak mniej więcej wydajecie miesięcznie na typowo kobiece rzeczy jak: fryzjer - kosmetyki - solarium - paznokcie - ubrania - buty - torebki - bieliznę - dodatki...? Uprzedzę od razu komentarze, że kto chodzi do fryzjera co miesiąc, kto kupuje ubrania, buty...co miesiąc....Tak, są takie osoby, przecież nie chodzi o całkowitą wymianę garderoby, ale np.w jednym miesiącu kupujesz kurtkę i spodnie, w innym buty, bieliznę i torebkę itd.

Gość osinowy kołek
mało. Mam pilniejsze wydatki :P

Gość Yeach
Na solarium nie chodzę, kiedyś chodziłam często ale teraz szkoda mi na to pieniędzy... Do fryzjera nie chodzę, bo sama jestem fryzjerka i włosy robią mi znajome:) ciuchy, raz w miesiącu, w tym zaszalalam i strasznie dużo wydałam ale to dlatego że zima idzie i musiałam kupić buty, kurtkę, szal, rękawiczki itd:) pozatym kupiłam jakieś sweterki, koszulki... Kosmetyki kilka razy w miesiącu, to zależy od potrzeb, niestety są moim uzależnieniem:) a dodatki hmm uwielbiam! To też zależy co wpadnie mi w oko:) podsumowując- miesięcznie ok 200- max 300 zł (z wyjątkiem teraźniejszego miesiąca;p)

solarium x2 =30 zł fryzjer raz na 2 miesiace =120 zł kosmetyki mam takie zapasy że tylko kupuje jak czegoś zabrakne średnio 100 zł ciuchy max 200 bo szafa pęka w szwach więc kupuję głównie jak są mega promocje. Wychodzi max 400 zł ale to tez zależy od miesiaca bo czasami 200 a czasami 1000 :)

Gość pisze z Londynu
Fryzjer 50/mc, kosmetyki różnie, ale ok.50, brwi robię sama, ale czasem w salonie 15, manicure 40/mc, pedicure 0 - robię sama, solarium 40-50/mc, depoilacja w domu, ubrania, bielizna, buty, torebka lub biżuteria mc od 50-200. Łącznie tak 400 miesiecznie wydaje na urodę i wyglad, a dodatkowe 100 odkładam co mc na botox itd. w przyszłości i raz na jakiś czas odwiedzam kosmetyczke :)

Gość pisze z Londynu
Ceny podane oczywiście w funtach ;)

Gość 35
Nie chodzę na solarium, bo jestem odpowiedzialna i szkoda mi skóry pomarszczyć. Chadzam do kosmetyczki na pedicure i manicure, ponieważ robi to lepiej niż ja. Czasem peeling kawitacyjny, chociaż peeling enzymatyczny z firmy Tiande jest lepszy dla mojej twarzy. Pedi- i manicure kosztuje mnie miesięcznie około 200 zylka. Maseczka z drożdży zrobiona w domu jest the best- polecam. Nie chcę umieszczać swego zdjęcia w sieci, ale nie wyglądam na 35- to nie jest moja zadufana w sobie opinia, tak twierdzą obce mi osoby. I nie polecam solarium- to na prawdę niszczy skórę!!!