Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubusiowaaaaaaaa

Chrapanie:/ S.O.S !!!

Polecane posty

Gość Kubusiowaaaaaaaa

Witajcie:D Nie spie od 3 w nocy.Glowa mi peka,jestem nerwowa:/Taki stan juz trwa od jakigos czasu bo.......moj facet co noc chrapie:( Nic nie pomaga,ani tabletki na sen,ani nerwosol....no nic:/Stopery sa do dupy bo i tak wszystko slysze:/ Dzis On idzie spac do swojej matki...musze w koncu wyspac sie......macie podobny problem jak ja?Jaki macie sposob aby pzrespac cala noc albo ptzynajmniej polowe i rano byc wypoczetym??

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Upppp :D Wstawac....szkoda dnia:P

Gość mam ten sam problem
Dlatego od lat spimy w osobnych pokojach

Gość Kubusiowaaaaaaaa
mam ten sam problem Dlatego od lat spimy w osobnych pokojach i jak dajecie rade skoro spicie osobno?Wasze pozycie nie rozpadlo sie?:/

Gość mam ten sam problem
A co ma pozycie do spania? :) pozycie jest przed spaniem albo po spaniu

Hehe stopery nie pomagają? Ja 2 lata używałam takich wyglądających jak plastelina, dobrze zalepiają ucho. Lecz kilka razy bolało mnie przez nie ucho, a ostatnio nawet miałam zapalenie ucha :o Teraz stoperów nie używam tylko włączam wentylator, który zagłusza chrapanie męża. Wentylator jest stary i na szczęście głośno pracuje :D

Gość Miraculum5
Mam ten sam problem z mężem. Ma 24 lata, a śpiąc na plecach chrapie, jak parowóz. Ale wystarczy, że mnie tym obudzi, klepnę go, żeby się odwrócił na bok i jest spokój. Najgorszy był mój ojciec- chrapał jak lokomotywa, mieszkanie duże, 3 pokoje, a wszędzie było to slychać, a uwagi, żeby coś z tym zrobił kwitował ze złośliwościa "nie musisz słuchać"... A gdy to jemu czyjeś chrapanie przeszkadzało robił aferę na 102. Najrozsądniejszym rozwiązaniem jest tutaj wizyta u lekarza... Może zaczyna się mu bezdech albo ma problem z migdałami.

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Chyba zaczne pic wino tuz przed snem i moze przespie cala noc:P A co do spania w osobnych pokojach to czytalam nie raz,ze poprzez takie osobne spanie zwiazki rozpadaly sie:/ grey eyes - wiem o jakis stoperach piszesz.Tez takich uzywalam ale mi nie pomogly:/ Wentylatora nie mam :P:P:P

Najrozsądniejszym rozwiązaniem jest tutaj wizyta u lekarza... Facetów nie znasz? Z moim jestem 6 lat a ani razu nie był u lekarza z jakąkolwiek chorobą. Tacy są faceci.

Gość Miraculum5
Znam facetów i wiem, że do lekarza nie pójdą. Ale wiem też, że z natury wszyscy są hipochondrykami i wystarczy postraszyć jakąś chorobą, powikłaniami i raz dwa polecą :D Porozczulają się nad sobą i ogarną.

Kubusiowaaaaaaaa musi głośno chrapać Twój :o współczuję. Mój to ma na dodatek taki głęboki sen, że ciężko Go obudzić :o

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Miraculum5 - fajnie Ci bo ja jak swojego szturchne,obroci sie na bok to nadal chrapie...w kazdej pozycji chrapie!!!! Masakra:/ On ma krzywa p[rzegrode nosowa ale nie chce slyszec o wizycie u lekarza.....jak tak dalej pojdzie to ja zbzikuje albo...rozstaniemy sie...juz nie mam sily:(

Gość Kubusiowaaaaaaaa
grey eyes - hehehe nooo faceci nie chca slyszec o lekarzach:P Ech......moze my tez zaczniemy chrapac aby zrobic im na zlosc?:P:P:P

wiem co przechodzisz,ja mialam to samo.Tak strasznie chrapal ze zmusilam go do wizyty u lekarza.Okazalo sie ze chrapanie jest niebezpieczne i ze. w 80%oznacza chorobe zatok,bezdech i cos tam jeszcze już nie pamietam :P przepisal mu areozol do nosa a ja wyjelam nawilzacz powietrza który dzialal cala noc i jeszcze skrapialam poduszke olejkami.Narazie pomogło

Kubusiowaaaaaaaa u mojego to nie zadziała, uśnie nawet przy głośno włączonym telewizorze, chrapania mojego nie usłyszałby :D Jak masz gdzie to śpij w innym pokoju a jak nie to zmuś Go do wizyty u lekarza :o

Gość Kubusiowaaaaaaaa
RubinowaDamaTwoja - noooo wlasnie tez chce zakupic nawilzacz powietrza...tez o tym myslalam.Wiekszosc (takich tanszych) daje sie na kaloryfer a ja mam piec w pokoju....chyba kupie taki drozszy ,elektryczny bo mam juz dosc nieprzespanych nocy.Jakimi olejkami skrapiasz poduszke? grey eyes - hehehe zartowalam z tym chrapaniem...ja nie chrpanie!Cala noc przesypiam (przesypialam!!!) jak dzicko:P Wspominam z usmiechem na buzi jak jescze nie mieszkalam ze swoim R.to przesypialam cale noce i wstawalam rzeska a teraz...ech:/

Gość Kubusiowaaaaaaaa
RubinowaDamaTwoja ja swojego. do,wizyty zmusilam szantażem i nic tak nie dziala jak grozba oddzielnej sypialni hehehe tez o tym myslalam ale,Ze od nie dawna mieszkamy z moimi rodzicami (musielismy zrezygnowac z wlasnego mieszkania:/) to nie moge Go wyeksmitowac do innego pokoju......jedynie moze pojsc do swojej matki:P

RubinowaDamaTwoja to po za lekarzem jedyne rozwiązanie :) Kubusiowaaaaaaaa od dawna masz te problemy ze spaniem? :P Nie ma to jak stary, głośny wentylator :classic_cool:

ja mam wlasnie taki elektryczny,sa tez takie do ktorych mozna wlewac olejki,do mojego niestety nie bo byl juz kupiony 4 lata temu jak urodzilam syna ale dziala i jeszcze cicho chodzi :)olejkiem ekaliptusowym skrapiam poduszki.

Gość Kubusiowaaaaaaaa
grey eyes - od okolu 2 miesiecy:/ Czytalam ,ze moze to byc nerwica...chyba sie jej nabawie pzrez to chrapanie i nie przespane noce:/ Jak przyjechala do Nas moja siostra w odwiedziny to nie mogla wytrzymac chrapania mojego R......ech....

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Damo Rubinowa - po 10 ide do miasta to zakupie ten olejek :D

Gość Kubusiowaaaaaaaa
RubinowaDamaTwoja ja swojego budzilam po 100 razy w nocy i jeszcze sie kłócił ze wyspac sie do pracy niemoze hahaha a moj mi mowi,ze NIE CHRAPIE nic a nic:P Jak Go nagralam,Jego chrapanie to mi uwierzyl jak glosno chrapie i jak to przeszkadza mi(w sumie Jemu tez) w spaniu..... Zakupie ten olejek i zobacze czy da jakies efelty...dzis R mial isc do swojej matki pac ale zrobie eksperyment.....a za nawilzaczem rozgladne sie:D

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Dziekuje za dane:) Aerozol ten mozna kupic na NIE majac recepty? Jak juz pisalam wczesniej nie mam kaloryfera w seoim pokoju tlyko piec:P Na Niego dam poki co mokry recznik ale pewnie szybko wyschnie a ja [otzrebuje na cala noc...ale sprubuje i jeszcze raz dzieki!!!!

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Ja juz musze leciec.......dziekuje za odpowiedzi.Zycze milego dnia i week,udanego. Byc moze do zaklikania :D

chrapanie to oznaka zmęczenia, najwyraźniej wasi mężczyźni zapieprzają żebyście miały się dobrze więc bez narzekań

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Pol godz.temu wrocilam z miasta...zapomnialam kupic ten olejek:/ :( Wszystko przez znajomych ktorych spotkalam i mnie zagadali:P:P:P Milej soboty i week. :D

Gość Kubusiowaaaaaaaa
jwcbd chrapanie to oznaka zmęczenia, najwyraźniej wasi mężczyźni zapieprzają żebyście miały się dobrze więc bez narzekań NIE zgadzam sie z Toba!!!! Moj akurat nie jest zmeczony bo nie ma po czym..ja bardziej jestem zmeczona niz On