Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeeeee

zaplodnienie

Polecane posty

Gość czeeeee

no wiec mam takie pytanie. Jesli kochalam sie z moim chlopakiem we wtorek i srode(dn plodne) tzw stosunkiem przerywanym a owulacje jakos mialam w czwartek no i dzis jest sobota a mnie tak bolą piersi(nigdy mnie nie bolą może czasem z dwa trzy dni przed @) tylko i czy możliwe że to ciąża? Że by tak szybko mnie bolały czy raczej nie?

Gość Hehehe:):)
Jesteś pewna na 100% że owu była w czwartek??Kiedy miałaś ostatnią @ i jak dłudie masz cykle.Ale mino wszystko tak szybko by piersi nie bolały.

Gość czeeeee
Ostatnia miałam 29 cykle 26-27dniowe mam:)

Gość Hehehe:):)
Mi się wydaję że masz teraz owulację i tyle.Ja też mam cykle około 28 dniowe.I dzisiaj czuję że mam owu bo strasznie piersi bolą.A wczoraj bolał brzuch.

Gość uaaaa
No w sumie niektóre osoby tak miały, ale zadki przypadek. Ale jeśli tak się kochalaś z chłopakiem to wielkie prawdopodobieństwo na to że jesteś w ciąży jest.

Gość kolosola
Prawopodobieństwo zajscia w ciaze w tych dniach jest duze, ale na objawy za wczesnie.

to kiedy miałaś owulację możesz stwierdzić na podstawie regularnych obserwacji: temperatura, śluz, do tego testy owulacyjne, a nie z doskoku. Poza tym stosunek przerwany to żadna metoda zabezpieczająca przed ciąża, a jak się nie zabezpieczasz to zawsze jest prawdopodobieństwo ciąży

Gość prawdopodobienstwo
Zajścia w ciążę DUŻE. Na niektórych forach możesz znaleźć, że niektóre osoby tak miały kilka dni po zapłodnieniu.

Gość to ciaza
CIAZA:)