Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johny Bravooo

Szukam żony z własnym lokum -nie na kredyt, chce dziecko.

Polecane posty

Gość Johny Bravooo

Szukam żony z domem, po babci czy mamie itp. Tak tak zanim ktoś powie materialista, to powiem, ze chce założyć rodzinę, ale nie chce płacić kredytu bo uważam to za zbyt niebezpieczne dla dzieci, jak się kiedyś noga podwinie. Sam zarabiam 4 tyś zł i myślę że byłoby mnie stać na kredyt z 1 dzieckiem, ale co kto wie co będzie za 20 lat. A chce dziecko, mam dopiero 26 lat i czuje potrzebę! :) Dziewczyn już miałem trochę, wyszalałem się i nie chce już więcej. Szukam równie wybawionej kobiety w wieku 23 do 30 lat chcącej założyć rodzinę, mającej własny dom, bądź mieszkanie nie na kredyt. Musi być spokojna, tzn nie myśląca cipą (wbrew pozorom takie są kobiety) z woj, dolnośląskiego. Ja mam 180cm wzrostu, 26 lat, ostatnio mi się trochę przytyło:D 88kg, ale mam plan na 80, mam mięśnie jednak bo dużo ćwiczyłem przez ostatnie 4 lata, ale ten rok mało. Nie palę, mało pije - bo coś mój organizm odrzuca. czekam na bluzgi:D

Gość bo wam trudno zaufać,
dlaczego akurat na Dolnym Śląsku są tacy faceci 😭 a nie ma normalnych 😭

a czego ty byś jeszcze chciała? facet nieźle zarabia, wygląda że dosyć przystojny i z "poważnymi zamiarami" a nie żeby tylko pobzykać a tej jeszcze nie pasuje.