Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhoijty

powinnam byla

Polecane posty

Gość yhoijty

zrobic to gdy bylam nastolatka, wtedy gdy chcialam. zylam jednak nadzieja, ze bedzie lepiej. nie jest.

Gość yhoijty
z roku na rok poglebia sie i pogarsza. a im jestem starsza tym wiecej mam do stracenia, tym bardziej sie boje tego kroku. chociaz wiem, ze chyba byloby lepiej. zaluje ze nie zrobilam tego, gdy bylam nastolatka, wiele cierpienia bym sobie oszczedzila.

Gość yhoijty
Pewnie slytacie- a co? A wiec powinnam byla myc zeby. Nie mylam i teraz juz nie potrafie sie przyzwyczaic. Pasta jest za mietowa, szczoteczka rani mi dziasla. Babka mowila: myj zeby, a ja jej: o nie! I teraz MAM. 3 zeby w gebie :o

Gość yhoijty
uwierz, ze bol przy wstawianiu implantow jest duzo minejszy, podszywie, niz ten codzienny, gdy boli dusza :(

Gość yhoijty
A woec kafeteriusz drodzy! Ustrzezcie sie mego bledu! Myjcie zeby poki je macie w gebie! Nitkujcie i plukajcie plynami. Dla mnie juz za pozno bom stara , mam 25 lat i na wszystko jest za pozno. Przegralalm zycie :o smierdzi mi z geby. ZAL :o

Gość yhoijty
No dooobra :( przylapalas mnie :( jestem podszywem i nie wstydze sie tego! Wychodze z cienia, z mroku, z podniesiona dumnie glowa! A co! Poprawilam ci humor moze? ;)

Gość yhoijty
yhoijty- to napisz o co chodzi a nie takimi szyframi :) zrob to co chcialas od zawsze nigdy nie jest za pozno! Popatrz, nawet podszyw twoj ci doradza. To juz cos!

Gość yhoijty
jak napisze to mnie moderacja znowu skasuje :O jestem tak zdolowana dzisiaj, ze naprawde chyba juz nic nie jest w stanie mi poprawic humoru :( ale dzieki za probe.

Gość yhoijty
yhoijty napisz cos..... Twoj podszyw cie prosi osobiscie!!!

Gość yhoijty
Wiesz co naprawde nigdy nie jest za pozno! Idz do kina, napij soe lampki wina albomdwoe- nawet sama, zrob cos dla siebie. Szkoda zycia na smutek :)

Gość yhoijty
mam ochote sie pochlastac :( nawet nie mam komu sie pozalic, bo zawsze zgrywalam twarda, nie mam bliskich przyjaciol :(

Gość yhoijty
Nie martw sie niczym! Pomysl o pozytywach, na pewno jakies sa :) i tego sie trzymaj :)

Gość yhoijty
:(

Gość yhoijty
pozytywy? moze i jakies sa, ale negatywy je tak przycmiewaja i niweluja, ze z tych pozytywow nic nie zostaje. jest wiecej na NIE niz na TAK. jak bylam nastolatka, to nie balam sie, nawet probowalam ale mi nie wyszlo (takim jestem nieudacznikiem:O) teraz sa pewne obawy. duze obawy. co ja mam do stracenia? w zasadzie tylko rzeczy materialne, bo ani rodziny (a na pewno nie jest to bliska rodzina) ani przyjaciol...

Gość uczennicaa a a
podszyw ? Aha? :D

Gość yhoijty
na kafe lubią się podszywać