Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w makijazu wyglada się 10 lat

JAK macie miesiączke to gorzej się czujecie?

Polecane posty

gorzej wyglądacie, takie spuchnięte i no i włosy wam się bardziej przetłuszczają? bo ja tak mam :(

Gość rrraaagtt
mam mordę w pryszczach w czasie okresu i przed i to mnie najbardziej podkurwia. Resztę mogę przezyc..przynajmniej mam napuchniete cycki

ja czuje się źle już na tydzień przed zastanawiam się czy to normalne

i blada jestem choć chodzę normalnie na solarium raz w tygodniu-tak by miec kolorek ale podczas miesiączki cała opalenizna znika

a mąż mi mówi,że mi się wydaje i przesadzam...

up

odwrotnie, czuje się niesamowicie sexy i kobieco moja pewność siebie wzrasta, a libodo jest 10 x wyższe 😭

Gość karo-lin-a
Mam pryszcze. Pojawiają się na 2-3 dni przed okresem i zazwyczaj zanim okres się skończy już ich nie ma. Bolą mnie piersi i brzuch. I czuję się gruba i napuchnięta (choć nie jestem). Innych objawów nie zaobserwowałam. Podczas owulki zajebiście boli mnie lewy jajnik. Bolą cycki. I zdarza mi się pryszcz albo dwa.

Gość rrraaagtt
a u mnie libido też jest nawet większe :D ale ja tak mam praktycznie przez cały miesiac :D tylko chyba jak mam owulację to mi się nie chce..

Gość prezydentowa___
Dzisiaj mam akurat już drugi dzien i ogólnie jak zawsze jest mi wszystko obojętne, przesiedziałabym tylko w domu, a okresy mam bardzo obfite :O a jakiś dzień przed okresem jest mi dziwnie niedobrze cokolwiek bym nie zjadła to czuje się strasznie ociężała i całe ciało mnie wkurza trądziku nigdy nie miałam co jest jedynym plusem :classic_cool: dopiero jak mi znika okres czuje sie taka wolna i wszystko wraca do normy

Gość rrraaagtt
ja dziś 4 dzien okresu...zawsze trwa u mnie 7 dni :( pierwszego dnia nakurwia strasznie. Czuję się jak trup i najgorsze ze mam biegunkę pierwszego dnia.

zapomniałam napisać o tym, że jestem jeszcze bardziej nerwowa, nawet agresywna, ale za to piersi są fajniejsze :classic_cool:

Gość karo-lin-a
A czujecie się podczas owulki napuchnięte od środka? Bo ja jak się kocham podczas owulacji to normalnie mnie boli w środku. Głęboko, aż kłuje w podbrzuszu, że muszę prosić faceta, by robił płytsze ruchy. W każdym innym dniu cyklu mogę ostro, mocno i głęboko. I nic nie boli.

Gość bolom mnie tzytzki
jestem napuchnięta, jak abym była w cionży, kurwię na wszystkich i na wszystko:classic_cool: ogólnie choojowo:o

Gość nanny nanna
pomijając lekko powiększone piersi jest ogólnie ok ;) mam chęć na seks pryszczy brak ( ewentualnie bardzo rzadko i mało) jedynie co to lekko wrażliwsza skóra ale przy seksie to nawet zaleta ;)

Gość a ja mam ok;;;;
a ja jak mam okres to czuje się bardzo dobrze, może troche boli podbrzusze ale to wszystko, więc praktycznie nie odczuwam tego stanu:-)

Gość rrraaagtt
jak ja mam owulację to sie chojoowo czuję. Nie mam ochoty na seks, wszytsko mnie wkurwia i standart-pryszcze na mordzie. Więc owulka to dla mnie taka jakby miesączka poniekąd 😭 2 okresy w miesiacu 😭

U mnie tragiczne są PMSy, podczas których zaczynam wariować. I dwa pierwsze dni miesiączki, ból jest straszny. A pryszcze, o dziwo wyskakują tylko na czole, w ilościach mizernych, ale są. 😭

Gość rrraaagtt
czytałam ze jak mamy owulację to ochota na seks jest wtedy większa, czemu u mnie jest odwrotnie? :O

Gość Marilenka
Czy się gorzej czuję? Ja po prostu umieram!

Gość katastrofa to moje 2 imię
To strasznie macie;-( Ja sie czuje dobrze , w sumie.Przechodze dość łagodnie. Tylko strasznie jestem wtedy nerwowa.I każdego chce napie rdalać:D

Gość a ja autorkę rozumiem
ja czuję się kiepsko tylko pierwszego dnia, a później kwitnę ;:Di mam ochotę na seks - ogromną :D Zresztą gdzieś czytałam, ze podczas okresu intensywniej poruszamy biodrami i przez to jesteśmy bardziej atrakcyjne dla facetów :D

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
A nic nie mówcie, właśnie jestem w trakcie. Zdechnąć można. Ból brzucha pleców zawroty głowy, ogólna ociężałość a pryszcze mam jednego, dwa ale takie zajebiście wielkie i bolące aż w mózgu. Zawsze to cholerstwo podusze podrapie i go się dwa tygodnie. Właśnie mam ranę na policzku

Gość i to jak!
boli mnie kręgosłup,żołądek jest mi niedobrze,jestem mega wkurzona na wszystkich i o wszystko.Raz zdarzyło mi sie ze zemdlałam...zawsze biorę ketonal..ufff pieprz**ny okres!