Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaga-marakuja

Czy faceci myślą naprawdę TYLKO o seksie?

Polecane posty

Gość hrabiniaBrunświku
malaga, skoro chcesz być szanowana to po co tak szybko chcesz iść do łóżka? Piszę tak personalnie, bo tak mi łatwiej ;)

Gość hrabiniaBrunświku
lukas, to jasne! Ale właśnie od czegoś jest rozum, od czegoś sa normy. to nas wyróżnia.

Gość malaga-marakuja
ja na pewno nie uważam, że zaczynanie znajomości seksem jest dobre. wręcz odwrotnie.. ale jak zacząć znajomośc jakoś zdrowo, jak facet mysli przede wszystkim w ten sposób :( nie wiem.. religii raczej nie ma co mieszać, każdy i tak ma swoją drabinę moralną, bez względu na to w co wierzy

Gość malaga-marakuja
ależ ja nie chcę iść do łózka :) właśnie nie chcę. poznałam faceta.. spodobał mi się, a to się rzadko zdarza, bo mam jakiś taki specyficzny gust, nie mowię tu o wyglądzie :) inteligentny po prostu.. okazało się, dowiedziałam się, że zalicza, w życiu bym tego nie przypuszczała, ale dzięki temu zobacxyłam naszą znajomośc w innym świetle.. już nie sądzę, że jego uprzejmy stosunek do mnie i chęc ciaglego spotykania jest spowodowana moją wyjątkowością, tylko zaliczeniem mnie ;] i co mam myslec ;/

Kto Wam każe zadawać się z takimi ruchaczami? Jak zobaczycie, że facet startuje do Was szybko z propozycjami, próbuje obmacąc, to mówcie do widzenia i tyle.

malaga-marakuja Ale przyznasz sama że ani ta dziewczyna się nie szanuje ani ten facet jej nie szanuje. Może lepiej wyjść z założenia że pójdę przespać się z tym facetem czy ta kobietą ale nie robię sobie nadziei że coś z tego wyjdzie. Jeśli nie chcę iść do łóżka bo nie znam kogoś i nie wiem na co mogę liczyć to nie idę.

Gość sipisipi
niestety nie wszyscy :( znam jednego, ktory unika tego tematu jak ognia, chociaz juz robilam cuda, chyba sie tylko nie rozebralam, moze wtedy by zajarzyl. :|

Gość a ja biegałem
..jak ci to poprawi humor to jak dla mnie to myślą tylko o seksie więc nie , nie masz racji ... ale takich pewnie wybierasz więc nić nie poradzisz , to tak jak wszyscy faceci zdradzają , a w rzeczywistości to niektóre lalki wybierają tylko takich którzy będą zdradzali bo tylko oni mają cechy pożądane , przez te lalki.. pomogło??

Gość malaga-marakuja
lukas, przyznaję.. takie kobiety się nie szanują. ale czy coś da , że będę sie szanowala, że nie prześpię sie z nowo poznanym facetem od razu, że będę go chciala poznać itd. skoro on i tak czeka na moment az pojde z nim do lozka, nawet po dlugim czasie znajomosci i mnie zostawi?

Gość hrabiniaBrunświku
No to spróbuj przełamac schemat do którego jest przyzwyczajony. Każda z nim spała w trybie przyspieszonym... a Ty miej odwagę powiedzieć, że masz takie zasady,a nie inne... Nie wstydź się tego... Jeśli Cię oleje, to jedynie Twoja wygrana- prędzej się dowiesz z kim masz do czynienia... A możesz się okazać dla niego wyzwaniem... Nie będzie seksu... Będzie(cie) się uczyć budowac relację na czymś innym... na gestach, słowach, spojrzeniach, przytuleniach, wspólnym spędzaniu czasu ( coś co może lubicie Ty i on)... To będzie dla niego wyzwanie... na początku może szok, ale będzie zaintrygowany... Jeśli podobasz mu sie naprawdę, i będzie chciał Cie poznać, to zgodzi się na Twoje zasady. Mówię Ci.

Gość hrabiniaBrunświku
Wiesz... jeśli masz zakładać od początku, że facet Cie zostawi to lepiej się w ogóle nie bawić w związki... Natomiast facet, który sporo "zainwestuje" w związek ( to działa w 2 strony) tak łatwo z niego nie zrezygnuje. A ile i czy inwestuje to widać/ czuć na bieżąco.

Gość malaga-marakuja
tak próbuję, inaczej nie potrafię, ale boję się, że jestem dla niego wyzwaniem seksualnym, a nie uczuciowym.. mimo ze wyznaczam granice. bo on nie odpuszcza, choc nie mowi o seksie bezposrednio

Gość malaga-marakuja
a związków samych w sobie też się boje, bo ciężko mi się zaangazowac, jestem jakby samowystarczalna, samodzielna, niezalezna, a związek zobowiązuje.. i jak sie postaram otworzyc na drugą osobę, a ona mnie wykorzysta, to nie wiem, załamię się

No nie da, ale ludzie tak faceci jak kobiety potrafią kłamać. Ludzie zdradzają się nawet po latach wspólnego wspaniałego życia. Nigdy niczego nie możesz być pewna. Życie to sztuka wyborów. A wybór masz zawsze. Jak w stopce.

a związków samych w sobie też się boje, bo ciężko mi się zaangazowac, jestem jakby samowystarczalna, samodzielna, niezalezna, a związek zobowiązuje Ja mam tak samo :) po prostu jeszcze nie trafiliśmy na właściwą osobę.

Gość malaga-marakuja
no nie da. łatwo powiedzieć, trudniej się przyzwyczaić. Kłamać kłamie każdy, ale w pewnych sprawach można by pozostawić choć małą lukę na szczerość.. ale po co? ;/

Gość a ja biegałem
Powiem tak prostytutkami są głównie kobiety i tłumaczy wszystko , to kobiety bardziej myślą o seksie .

Gość hrabiniaBrunświku
Jeśli nie będziesz ryzykować będziesz na pewno sama. Jeśli będziesz ryzykować możesz być sama, ale jednak masz większe szanse, by kogoś poznać. jeśli naprawdę będziesz wierna swoim ideałom to odsiew będzie samoistny. Jeśli on nie będzie chciał czekać, to zorientujesz się... czy będzie naciskać, czy będzie przepadać na dnie całe i noce, weekendy... musisz być czujna, obserwuj... nie tyle słuchaj co mówi, obserwuj co robi.

Gość hrabiniaBrunświku
malago, ile masz lat? jeśli mogę zapytać.

Gość malaga-marakuja
22 lata

Gość malaga-marakuja
lukas.. haha dobre! :D

Gość hrabiniaBrunświku
No młodziutka jesteś. Mam nadzieję, że nie dałaś się już zdobyć wbrew swojej woli

Gość malaga-marakuja
nie, nie dałam :) akurat moje przekonania są bardzo wyraźne. myslę, że bym bardzo ucierpiała, gdyby tak się stalo.

Gość hrabiniaBrunświku
malago, myślę, że właśnie dlatego kobiety wolą starszych od siebie mężczyzn... mając nadzieję, że nieco już im opadł poziom testosteronu i że przez lata nauczyli się pielęgnować inaczej relację z kobietami aniżeli tylko poprzez sex.

Gość malaga-marakuja
nie porzucaj nadzieje! :D staram się

Gość hrabiniaBrunświku
Malaga, i bardzo dobrze ! :) Ważne, żeby nie robić nic wbrew sobie. A facet bez sexu musi umieć żyć. Nie mówię całe życie. Ale bywają różne sytuacje: choroby, ciąża, w której trzeba leżeć przez 9 miesięcy i co? Powtarzam budowanie więzi nie tylko na sexie..

Gość malaga-marakuja
akurat w trakcie ciąży można uprawiać seks :) przez jakiś tam okres czasu.. ale rozumiem. Nie dam się, nie dam :) uważam, że niewiele zostalo dziewczyn, ktore potrafią się uszanować. wystarczy spojrzeć na młode dziewczyny w wieku 15, 16 lat, ktore już mają za sobą paru partnerów seksualnych. Mam nadzieję, ze ktos doceni moje wybranianie się :)

Gość hrabiniaBrunświku
Kochana, wiem, że w trakcie ciązy generalnie mozna uprawiać sex, ale jak ktoś leży 9 miesięcy na patologii ciąży to jest to juz utrudnione.