Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaga-marakuja

Czy faceci myślą naprawdę TYLKO o seksie?

Polecane posty

Gość malaga-marakuja
Prawda, prawda. Tego pod uwagę nie wzięlam. Tylko zauważyć można, że mężczyzna, którego żona jest w ciązy to już jednak osobnik powyżej 26 roku życia raczej.. i to nie mało powyżej. Ja chyba nie szukam aż tak wysoko, zresztą nie spieszy mi się do małżeństwa :)

Kiedy w tym kraju skończy się zaściankowe i zabobonne myślenie sfrustrowanych dewotek? Co ma wspólnego z szanowaniem się chęć pójścia do łóżka z facetem, z którym chce się spotykać albo spotkało kilka razy? Kiedy przestaniecie być naiwne myśląc, że kupczenie własnym tyłkiem daje gwarancje, że on nie odejdzie. Owszem faceci często myślą o seksie ale kobiety uprawiają go równie często. Wyjdźcie z mroków średniowiecza. :D

Gość malaga-marakuja
wiem, że to też przez dziewczyny, ktore właśnie dają się od razu po poznaniu faceci oczekują, że uda im się zaliczyć inne w ten sam sposob, ale są też takie osoby jak ja, które niestety tego ine chcą.

Gość hrabiniaBrunświku
Nie ma reguł na to kiedy facet zostaje ojcem. Oczywiście, że gwarancji nie ma na nic, nigdy. Ale tutaj mowa o budowaniu właściwej relacji... Zapewne znalazłoby się udane małżeństwo, które zaczęło pierwszą randkę od sexu, ale nie sądzę, żeby takich przypadków było wiele.

Gość hrabiniaBrunświku
Rzucanie epitetem 'sfrustrowane dewotki" nie wiem czemu ma służyć poza tym, że bezpodstawnie negatywnie wartościuje rozmówce. :O