Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwodzicielska Magdaaa

chcę znaleźć kochanka - potrzebuję radyy od doświadczonych kobiet!!

Polecane posty

słuchajcie laski, sprawa jest taka: po prostu chce mi sie bzykać i jestem niewyżyta, faceta przez długi czas nie mogę znaleźć, mam 29 lat, 160 wzrostu i ważę 49 kilo, jestem atrakcyjną kobietą i chce mi się seksu. Nigdy nie iałam kochanka, mam pytanie co mam zrobić żeby znaleźć kochanka na poziomie, jaki to najlepiej ma być facet i na co mam zwrócić uwagę jeśli chodzi o charakter i osobowość takiego gościa do bzykania. Jestem stanu wolnego i nie chcę żonatych frajerów. Porzebuję rady gdzie takiego kochanka wyrwać

Gość uwielbiam kobiety
wredna suka wybiera tego nie tego nie a kto by chcial ciebie poradzic ci idz do obory niech cie byk wystuka jest zawsze kawalerem dziwka

Gość uwielbiam kobiety
ja zawsze ruchom sie z moimi świniami w chlewie....

Gość Olagś34
a kto by na Ciebie by zadzirał noge smarkulo,trzeba sie troszke nauczyć pokory a ty jeszcze krecisznosem kup se trzonek od łopaty i chebluj szpare tylko nie poobijaj sobie kostek od stópjak bedziesz krecić dz yndzel aż pipka bedzie pie**zić.

Gość Olagś34
za doladowanie konta(max 10 zł )obciagam z połykiem! piszcie! chlewik@wp.pl

Gość Olagś34
podszywie nie zarabiałam i nieobciągałam,

kujawsko pomorskie

Gość nautilus1977
co znaczy dla ciebie kochanek na poziomie?

Gość mmmrrr
ja poznalam "mojego w necie " pisaliśmy i postanowilismy się spotkać , to trwa juz ponad 2 lata ..;/ z tym ,że uważaj na uczucia , jeśli chodzi tylko o sex ... my juz niestety mamy rodziny ..i k.. kochamy się jak dzieci .. a sex z Nim ... coś mmm :)) po prostu chemia , niestety z meżem tak nigdy nie miałam i raczej nie bede miała , najgorzej jest posmakować , później ciężko zrezygnować .. nie stawiaj wymagań , smao sie dostosuje ..wszystko w swoim czasie

do mmrrr - i co robisz to przez dwa lata i nic zero wyrzutów sumienia?przecież na tym nie tylko cierpi Twoj mąż ale i Twoje dzieci:(To smutne!

Gość mmmrrr
kiriii to nawet nie tyle smutne , co straszne ( kochamy się oboje .. tak prawdziwie .. ze ;(( i tak nikt nie uwierzy ;(

Gość ersdsdssfd
Hmm atrakcyjna kobieta, szukająca li wyłącznie kochanka i do tego "na poziomie". Nie pisząc już o fakcie braku niewyżytych kobiet w rzeczywistości. Zwłaszcza spełniających warunek atrakcyjności... Podaj email, a zapewne ustawi się tłum chętnych ;-). Ale tak na poważnie - dodaj swoje ogłoszenie choćby i w randkach na o2. Sprecyzuj wymagania, a na pewno coś wolnego znajdziesz. Bo faceci mogą Cię nie zaczepiać z prostej przyczyny - jest ładna, to zapewne niezbyt kochającą łóżko. Niestety większość facetów ma tak bolesne doświadczenia, choć miejmy nadzieję, że zaraz setki kobiet napiszą tu, że jest inaczej...