Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wer medna.

Podoba wam się ta spódnica ?

Polecane posty

Gość uuuUuuuuUuuuuU
trochę nudna, wszyscy w takich chodzą :o 🖐️

Gość wer medna.
pozwolę sobie upnąć

Gość wer medna.
to może przewiążę się ręcznikiem, co ? przecież nikt nie chodzi w ręczniku na biodrach. Będę wtedy dostatecznie oryginalna ?

Gość hkjhj
za nudna? nie! wszystko zalezy z czym ja zestawisz, teraz takie sa modne wygladalaby fajnie do kozakow i obcislego body ( zeby obcisla byla gora i nie wychodzila ze spodniczki) do tego malutki swterek na guziczki, naszyjni i rzadzisz! :)

Gość wer medna.
raczej chciałam ją zestawić z jeansową koszulą ( wsadzoną w spódnicę) i na to jakiś sweterek ( bo za bardzo piździ żeby mykać w samej koszuli :P ) ale twoje propozycja też spoko :) tylko zastanawiam się czy ta spódnica będzie pasować do mojej figury bo zawsze mam z tym problem ;/

Gość wer medna.
przecież to spódnica, nie musi być ciekawa. poza tym wszytko samo w sobie jest nudne zależy z czym coś się zestawi.

Gość wer medna.
no właśnie takiej szukam ale z marnym skutkiem ;/ niby w H&M jest podobna ale ten kolor i długość mi nie odpowiadają.

Gość hkjhj
wlasnie o takie cos mi chodzi jak ma ta dziewczyna do tej spodniczki idealnie pasuje biale obcisle body, na to narzucasz krotszy lub dluzszy sweterek. fajnie sie bedzie prezentowac z kozalkami puls fajny naszyjnik szczerze nie widze ja z dzinsowa koszula wlozona do srodka..ale moze jakbym zobaczyla to b mi sie sposobalo, wszystko zalezy od koszuli

Gość jak dla mnie to za taka ...
spodnice 39 zl i jeszcze rpzesylka to duzo. Poza tym autorko pytalas sie nas o zdanie a jezeli ktos skrytykuje te spodnice to Ty od razu kontratakujesz, ze nie ejst nudna i sratatata...to po co nas sie pytasz o zdanie skoro masz juz swoja opinie na jej temat i nie przyjmujesz do siebie opinii innych. Chcesz to sobie ja kup i tyle

Gość alejajaja
mam taka, na obecne zimna ladnie sie komponuje z fajnym grubym golfem i dlugimi oficerkami

Gość wer medna.
no właśnie z koszulą będzie dobrze wyglądać ale ja mam trochę dziwny gust :P tylko kurde boję się ,że ta spódnica poszerzy mi biodra. bo niby jestem chuda ale jednak biodra mam szerokie;/

Gość hkjhj
jak dla kogo dla jednego 40 zl to duo dla innego to pryszcz ;)

Gość hkjhj
poza tym przesylka jest free. ale powiem ci szczerze ze ta H&M jest ladniejsza

Gość wer medna.
no właśnie 40 zł to nie jest jakoś dużo. gdzie teraz można kupić jakikolwiek nowy ciuch za 40 zł ?

Gość wer medna.
no przymierzałam ją i ten kolor jest taki jakby wyblakły i musiałabym ją skrócić.

Gość jak dla mnie to za taka ...
a wyobraz sobie ze mozna i to o wiele ladniejsze...ta nie robi fajnego wrazenia a wrecz przeciwnie

Gość wer medna.
no to gdzie znajdę lepszą ? no i też jaką bo mnie nie jarają jakieś hafty/złote nitki/atłasowe materiały/złote guziczki i tego typu cuda.

Gość wer medna.
to może jakieś konkrety ? nazwy sklepów ?

Gość hkjhj
no i też jaką bo mnie nie jarają jakieś hafty/złote nitki/atłasowe materiały/złote guziczki i tego typu cuda. dokladnie im prossza tym lepsza probowalas ebaya? jaki masz rozmiar?

Gość wer medna.
dokładnie :) rozmiar 36.

Gość wer medna.
nigdy tam jeszcze niczego nie kupowałam ale zaraz sprawdzę :)

Gość hkjhj
kurcze na polskim ebayu jest chyba maly wybor mozesz sprobowac ebay.com, moze niektorzy przesylaja do innych krajow ale musialabys mec konto pay pal i zaplacic karta

Gość wer medna.
to już z dużo pieprzenia :D chyba pójdę do krawcowej z tym zdjęciem które dodałaś :)