Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aska28

Mieszkanie z councilu-uk

Polecane posty

Witam Chcialabym sie poradzic.Zlozylam z mezem wniosek o mieskanie z coucilu jakies 6 miesiecy temu i przyznali nam 30 puntkow czyli w przeliczenia na lata t chyba z 300 lat bedziemy czekac (smieje sie :))Mamy male dziecko, mieszkamy w mieszkaniu wynajmowanym i z miesiaca na miesiac na ciezko z rachunkami :/ Niedawno kolezanka mi przedstawila swoja znajoma ktora przyjechala do uk pracowala przez 2 miesiace,zaszla w ciaze i dostala z mezem mieszkanie od reki--no i sie wkurzylam :/ Bo ja juz tu siedze 6 lat,niegdy nie potrzebowalam pomocy a teraz jak potrzebuje to daja to mieszkanie komus od kogo w sumie nie sciagneli tyle podatkow jak odemnie!!!!!!Do dziewczyny nic nie mam, ale czy oni z tego councilu wogole jakies listy maja, ktorymi sie wzoruja i po co to wszystko jak i tak tym z listy nie daja mieszkan? No, ale chcialabym do nich napisac list i szczegolowo opisac pare rzeczy i nasza sytuacje. Myslicie ze warto sprobowac ?dzieki

Gość a może ta koleżanka
została samotna matka a ty masz chłopa który może pracować.

Gość wertyu
tam trzeba chodzic i ich meczyc o takie mieszkanie jak nie chodzisz i siedzisz cicho to myslą ze wam nie jest potrzebne idz powiedz ze warunki sie wam zmieniają ze czynsz drogi itp

Gość do ciebiedwa posty wyzej
wal sie na ryj.co ty tak o tych pakolach, zwalil cie jeden w du..la an sile ? :D hehe,ze tak w kolko o jednym i tym samym piszesz? Zal mi cie bo pewnie jestes nieszczesliwym/a, brzydkim/a skur....TWOJA STARA PEWNIE WSZYSTKIE ZULE POSUWALY I ty TAK POWSTALES/AS :D hehehe Siedzisz na necie i jedziesz ludzia,bo sam/a nie potrafisz o nic zadbac. Mowie ci odj... sie od normalnych polskich rodzin, bo co ty nie ciagniesz od uk, my na ciebie nie robimy ????ty zafajdany/a zalosny, oblesny polaczku!Ustap miejsca ludzia ktory chca zyc i sie POWIES-pAJACU!i PISZESZ Z BLEDAMI, K... wa nie tak sie pisze- Z..eb :D

Gość heheh ale pojechala
heheh ale ci pojechala.Ma racje!!!!!!!!!!!!!!!WAL SIE w dup...walony. pewnie chcialbys byc takiem pakolem na socjalu, albo miec takiego faceta!a no coz prawda kole.Patrzy sie w lustro i WIOCHA.PL.Nikogo sie nie poderwie bo nawet opluc nie chca :Dhehhehe

Gość a ja pytam
na h..j tu piszesz?????????????????odje...b sie od pozadnych polskich rodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Wakeup88
Niedawno kolezanka mi przedstawila swoja znajoma ktora przyjechala do uk pracowala przez 2 miesiace,zaszla w ciaze i dostala z mezem mieszkanie od reki !!! kurwa mac co za bzdury mieszkam tutaj 10 rok i jeszcze nie dostalem co ty wygadujesz