Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwimnieto

Dlaczego tak wiele osób nie lubi imienia Marta?

Polecane posty

Gość malenka milosc
Mi ktoś kiedyś powiedział, że wszystkie Marty są nieszczęsliwe. I faktycznie, wszystkie które znam choc z pozoru szczesliwe, w głębi duszy są bardzo nieszczesliwe... W dodatku falszywe, jeśli ktoś nie tanczy tak jak Marta zagra, jest najgorszy i juz Marta postara sie o to żeby wszyscy wiedzieli jaka ta osoba jest zła... Ja nie jestem Marta, lubiłam to imię, do czasu....

Gość jagna123
najgorsze imię - Marzena jak można tak kogoś skrzywdzić?

Gość marta_25_real
widzisz ja jestem Marta a wcale nie nie jestem niezalezna (bo nie lubie), nie dąze upracie do celu, bo własciewie nie wiem co to silna wola:) NIKT mnie nie przekona że jest cos w imionach. I nieszczęśliwa nie jestem, fałszywa tez nie bo się tym brzydze. Ludzie naprawde wierzycie że imie kształtuje charatker??

Gość mała mii1
marta jest grzechu warta!

Gość sjjsdfuerrrr
Hmm, Marta... to brzmi tak szorstko chyba przez to "r" no ale są gorsze imiona, np. Magda. To mi się kojarzy z kimś gorszym.

Gość hulop
marta marcia martunia martusia! co wy chcecie Marta jest the best brzydkie imiona to ; daria , karolina paskudne , renia

Gość pkkpk
znam fajne MArty i lubie to imie wrec sie zastanwialam czy nie dac tekirgo coreczce :)

Gość chybatakk
chyba coś w tym jest. znam dwie marty i obie są fałszywe i potrafią narobić niezłego szumu, takiego negatywnego. nie wiem czego się po nich spodziewać :/

Gość margorcia2
Ja mam na imię Marta i sądzę, że imię nie ma żadnego wpływu na to jaki człowiek jest. Wszystkie Marty, które nie lubicie swojego imienia - pamiętajcie zawsze mogło być gorzej. Jedyne co mnie denerwuje w moim imieniu to fakt, że bardzo dużo dziewczyn w moim wieku je posiada ( w technikum na 25 osób mieliśmy 7 Mart)

Gość przypadkowy sex
Imie ELA i IZA to też mam wstret od czasu gdy mieszkałam na internacie ,Izy głośno ięczom a Ele zgwałcą karzdego przyjaciela, w internacie to tylko one rzneły sie z wsystkimy przybłedami

Gość cfghjdfghjk
a mnie to imie sie bardzo podoba:)

Nazywam się Marta i też nie przepadam za tym imieniem. Nie dlatego, że niby wpływa ono na mój charakter, bo jedno z drugim ma się jak piernik do wiatraka. Nie przepadam za "Martą", bo to imię zawsze nosiły w książkach grube kucharki lub gosposie z siwym kokiem na głowie oraz okularami - i z tym kojarzy mi się to imię. Wcale nie jestem wyrachowana, fałszywa, a chłodna mogę się wydawać tylko z powodu mojej nieśmiałości, a jak się już otworzę, to wszyscy zmieniają zdanie na mój temat :) I bez przesady, są gorsze imiona!

Gość dziwimnieto
Mems, ja tez mam podobne skojarzenia;) i mam na imie Marta :) ale wcale nie ubolewam z tego powodu. W przedszkolu i we wczesnych latach szkolnych nie lubilam swojego imienia bo zawsze znalazl sie jakis osiol ktory mowil "Marta gów*o warta ;/ A pozniej polubilam swoje imie i wole Marta niz Justyna, Katarzyna czy Dagmara ;/. Takie jest moje zdanie ale wiadomo, ze kazdy ma swoje tak jak kazdy ma swoj gust.

Gość 353535ja
ja sama mam tak na imię(Marta). Moim zdaniem jest całkiem fajne. Ale co to za różnica czy ma się na imię Marta,Ania czy Basia? Albo nie wiem... Wiola? I bardzo Was proszę jeżeli znacie jakąś otyłą i wredną Paulinę to nie piszcie odpowiedzi typu:,,BO WSZYSTKIE PAULINY TO GRUBE WREDNE IDIOTKI" bo to może kogoś zranić.

ja nie mam na imie marta ale wszystkie WSZYSTKIE marty jakie poznalam to glupie kurwy ktore nie widzialy nic poza czubkiem wlasnego nosa,egoistki dlatego ja nie lubie MART.:)

nie mowie ogólnie-tylko te ktore ja poznalam. mialam pecha do mart. "przyjaciolka" ktora mnie okradała cichaczem, ex mojego chlopaka ktora nie daje nam spokoju i inne rownie fajne..

Pierwsze słyszę. Choć wiele imion coraz bardziej odchodzi w zapomnienie i coraz więcej dzieci z dziwacznymi pongliszowatymi imionami.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Moja siostra ma na imie Marta:D Mi sie podoba to imie Co myslicie o dziewczynach o imieniu Edyta????

E, tam, Marta. najgorsze imię jakie można dac w tych czasach nowo narodzonej dziewczynce to Mariola. Nawet jeśli tak miała na imię wasza ukochana babcia, ciotka, nauczycielka, babcia klozetowa to błągam, nie krzywdzcie dziecka. Mariolka kojarzy się mnie i niestety miom znajomym też - ze stereotypową wiejską dziewuchą, z tipsami, czarno blond pasemkami i zamiłowaniem do durnej muzyki.

Mi kojarzy sie imie marta z takimi dwoma dziwkami ktorych wrecz nienawidze obie sa zapasione i szpetne :O uuhh okropne imie

Gość strzałka :)
a mi się podoba imię Marta :) wszystko zależy od gustu :) za to strasznie mi się nie podobają Kaśki, Baśki itp...

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Imie jest ladne i jak widze po wpisach wiele osob imie Marta kojarzy z jakas tam osoba i dlatego nie lubia tego a imienia w rzeczywistosci nie lubia znanym im osob o imieniu Marta...ot co!!!!!!!!!!!!!

Gość rorowst
moja była żona miała na imię Marta . na szczęście - już była

Gość Kiniusssss
najgorsze sa Kaśki - powybijac wszystkie, szmaty

Gość Kubusiowaaaaaaaa
AGNIESZKI to suuuuki :P

Gość OlaAleksandraOlaMiśka
Boże ,co za ludzie... Ja znam pewną Kaśkę ,nienawidzę jej ,ale imię Kasia mi się ogólnie podoba! I nie mówię że np.wszystkie Kaśki to szmaty itp.

kurde ja przeczytalam Maria:o ale Marte mam chrzesnice, wiec lbie to imie