Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwimnieto

Dlaczego tak wiele osób nie lubi imienia Marta?

Polecane posty

chyba zazdrośnice o imionach typu : STASIA, ANTOSIA,etc założyły ten temat, Marta to zajebiste imię, sama się tak nazywam i nie mam zamiaru pisać, jaka to ja jestem zajebista, żeby udowodnić,że imie jest super! :D

Gość Grozisz.Mi.XD
Żal mi was. Wszystkie Marty są zajebiste.XD

Gość teżMarta
"Nazywam się Marta i też nie przepadam za tym imieniem. Nie dlatego, że niby wpływa ono na mój charakter, bo jedno z drugim ma się jak piernik do wiatraka. Nie przepadam za "Martą", bo to imię zawsze nosiły w książkach grube kucharki lub gosposie z siwym kokiem na głowie oraz okularami - i z tym kojarzy mi się to imię." So very true;) Też mam na imię Marta i mam dokładnie takie same skojarzenia.

Gość qwerty.m
hmy... tak sobie czytam te wpisy i nie wiem co myśleć. ja mam na imię Marta moja siostra Katarzyna a mama Dorota. mieszanka wybuchowa wg tych wpisów a ja jakoś tak tego nie odbieram, normalne relacje, normalne życie... nie osądzam już osób po imieniu. trzeba trochę pożyć aby do tego dorosnąć. pozdrawiam

Gość Justyna@@
Mi to imię jest obojętne.Moje imię za to było kiedyś popularne a teraz mało komu się podoba.

Gość fffffff..ffffffff
bo brzydkie

Gość eeecgbnxg
małgorzata jeszcze gorsze- tzn marta ładne jest, normalne a małgorzata ja pierdole

Gość dziwimnieto
hehe trafiłam na mój stary temat :) kiedy go zakładałam to chyba chodziło mi o to że wiele kobiet o imieniu Marta nie lubi swojego imienia, przynajmniej ja kilka takich znam

Gość 5454rrr
Marta to bardzo ładne imię, subtelne i delikatne, małe dzieci łatwo je wymawiają.

Gość gość
bo jest malo czule i malo kobiece marta takie suche bez wyrazu

Gość gość
małe dzieci łatwo je wymawiają." powiedziala :D wymawiaja, wymawiaja, majta hooj sie majta:D

Gość gość
No i jak zawsze musi pojawić się wpis osoby którą podnieca obrażanie innych...ach, ta kafeteria....

Gość gość
Nigdy nie dorowna imieniu Krystyna - kobiece, majestatyczne dzis unikatowe :)

Gość na razie tylko bankomat
Czy nie lubię? Chyba nie, ale kojarzy mi się z imieniem nadawanym przez Mazurki. To imię na Mazurach było często na topie. Do Mart nic nie mam,dają się lubić, stateczne, spokojne, życzliwe... To chyba ten topik usiłuje nadać temu imieniu jakieś ujemne cechy...

Osobiście znam kilka osób o imieniu Marta lecz nie mogę powiedzieć nic dobrego na ich temat fałszywe, zazdrosne, nie obyte.Nie nazwała bym nigdy tak swojej córki.

Gość gość
marta imie parszywe, tak samo jak imienniczki wygodnickie skrzywdzone przez wszystkich roszczeniowe niezalezne(?)owszem, na karku staruszkow zafochane ksiezniczki brudaski lenie :D

Gość gość
"Nazywa się Marta/ Albo jeszcze smutniej"

Gość gość
hmm marta mi sie kojarzy z osoba wesoła usmechnieta, znam takie 3 marty sa w porzadku

Gość gość
O tak, Marty są chorobliwie fałszywe. Możecie mówić co chcecie, ale to się ZAWSZE sprawdza.

Gość gość
Bo Marty są wesołe i zabawne, tylko, że jak poznasz*****ardziej, to zauważysz, jak wiele kłamstw próbują ci wcisnąć. Kłamią do tego stopnia, że same zaczynają w swoje brednie wierzyć :O

Gość gość
nie prawda, dla mnie falszywe sa strasznie kaski wlasnie wszystkie jakie znam unikam z daleka

Gość gość
sa usmiechniete i pogodne gdy chca zdobyc przyjaciol :D takie nieodlaczne i mazgajowate krowy budujace swoj swoj sukces na czyichs barkach :D

Gość gość
Ja jestem Marta I znam jeszcze 5 innych hahaha bardzo popularne imie w moim roczniku

Gość gość
Imię piękne, z klasą i historią, a topic... hmm... na najwyższym poziomie intelektualnym (który występuje na kafeterii ;-))

Gość gość
jak z tasmy produkcyjnej:D

Gość gość
imię Marta kojarzy mi się z osobą chorą psychicznie(czyt.tak się zachowują)

Gość gość
a ja myśle że imie marta jest najładniejsze ze wszystkich imion na całym świecie a dorota przypomina gułpiom i marudnom kłamliwom kobietka ale przepraszam te doroty ładne i bogate za te słowa

Gość gość
imie marta jest takie cudowne sama bym chciała mieć takie imię ONE JEST CUDOWNE 3;