Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szz

CO KUPUJECIE SWOIM FACETOM NA ŚWIĘTA ?

Polecane posty

Pamietajcie ze jak kupujecie w prezencie drugiej polowce tzkie rzeczy jak perfumy noze zegarki buty ona powinna wam zaplacic symbolicznego grosika takie zabobony ale ja tak robie

Gość turuiiriirir
ja tam nie rozumiem kupowania sobie tak drogich prezentów.... my tylko symbolicznie po skarpetkach i czekoladzie :)

Gość njk,
Ilonka nie ma ogonka teraz juz rpzumiem:)

Gość zona_Bartłomieja
moorland w co gra Twoj facet?

Gość madziulaksa111
chce mojemu kupic gpsa. niestety w tym roku mam troche mniejszy budzet i rodzina bedzie musiala zadowolic sie chyba pralinkami:O macie pomysly na prezenty do max 20-25 zl dla mamy, taty, brata i dziadkow?

Gość jdhj
ja bde mojego namawiac zeby nic nie kupywac on nie potrafi trafic w moj gust to po co ja mam kabinowac..a po drugie zawiodlam sie na wlasnych urodzinach nawet malej rozy nie dostalam, zaproponowal ze pojedziemy na zakupy a co mi po tym jak mamy wspolny budzet i nie chce tracic kasy na ciuchy bo on nie potrafi byc romantyczny a taka roza kosztuje tylko 3 zl

mój ma dwie konsole, a był czas że miał i 3 :P nałogowy gadżeciaż :P na ur dostał pasek i portfel, na świeta tez nie mm pomysłu, gier ma pełno, kosmetyków nie lubi, w szafie brakuje miejsca wiec ciuchów też nie chce kupować, zegarki lubi ale drogie a też brakuje mi kasy :( macie jeszcze jakieś pomysły ? hmmm a prezent za 25 zł... ciężka sprawa, nawet słodyczy za duzo nie kupisz w tej cenie tych lepszych :(

Gość Akne84
Ja kupuje swojemu gre na konsolę Nintendo Zelda Ocarina Of Time w 3d. Marzył o tym i wyczekiwał jejjuż na urodziny w sierpniu ale wtedy poległ ten pomysł z braku kasy. Miał te grę w innnych wersjach wiec w 3d chyba oszaleje z radosci.Mam nadzieje ze nie spedzi całych świąt z Zeldą :)

Gość ona Baran...
ja kupuję szlafrok ładny bialutki :) i coś jeszcze mogę dokupić,ale nie wiem co.

Gość walas
ja kupuje zestaw nozy kyocera dla mamy i sosrty wspolny bo razem mieszkaja i lubią gotowac

playstation, albo xboxa ;P zbierałam cały rok, żeby mu to kupić na święta :) jemu zawsze było na to szkoda pieniędzy, pewnie jak zobaczy pod choinką to będzie skakał z radości;D