Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VaVa2222222222

osoby znane które popierały lewackie bojówki 11.11.2011

Polecane posty

Gość VaVa2222222222

- Karolak (przed wyborami popierał również PO) Dziś wycofuje się ze wszystkiego. - Roma Gąsiorowska (aktorka serialu "Londyńczycy") - Aktorki z serialu "Na Wspólnej" : Grażyna Wolszczak i Renata Dancewicz - Antek Pawlicki, Cezary Harasimowicz, Wojciech Pszoniak, Krystyna Karkowska Krauze, http://www.youtube.com/watch?v=iSR7mgghFj4&feature=watch_response Jeśli pamiętacie innych proszę o nazwiska ponieważ tworzymy stronę i konto na face.

Gość kom są ci ludzie
oprócz renaty dancewicz to nikogo nie znam

Gość ewelinka000333333333
Ja pamiętam kiedy posłowie nie chcieli przegłosować ustawy wygodnej dla nich to zrobili stronę o tych posłach. Kto mieczem wojuje ;)

Gość lewactwo niemieckie
to wszystko przez nich ja mysle ze sa masonami a wiec wrogami polski Artyści zapraszają na wiec Kolorowa Niepodległa red 01.11.2011 Borys Szyc, Tomasz Karolak, Roma Gąsiorowska, Wojciech Pszoniak, Ilona Ostrowska, Piotr Najsztub, Renata Dancewicz, Izabela Kuba, Antek Pawlicki, Jacek Poniedziałek i Kazimiera Szczuka

Gość WszystkoWidząca
a ja mam inne pytanie czemu niektórzy mieli przywieszki po lewej stronie (tvn) a inni po prawej ? np tusk miał po lewej. czy to coś znaczy ?

Gość bardzo lubię, są wyjątkowo
Niemców to nasłała Merkiel, żeby spuścili wperdol JarKaczowi, za robienie jaj i gadanie, że Stasi ją wystawiła na kanclerza

Gość wredna menda
Nie, ale widziałam filmik, jak ten gość psika gazem jakiemuś chłopaczkowi i wali go z buta, jak jakiś psychopata.

Gość ptasiek nastroszony
komendantem policji jest niejaki Matejuk byly dowodca milicji we Wrocławiu w czasach gdy ZOMO pacyfikowało demonstrantów , zasłużony widać i z doświadczeniem.

Gość Comotex_iy
Co do linku-"a może ktoś rozpoznaje tego pana ? http://niezalezna.pl/18878-ukarac- tajniaka-sa dyste" Jeśli to ten typ.I jeśli był na służbie to nie powinni tego odpuszczać.Tacy ludzie to potwarz dla Policji. Nawet zwierzę-pies,który służy do wykrywania materiałów wyb.czy narkotyków jest szkolone tak by poskromić swe instyntki mające szkodliwy wpływ na jego przypadtność.[Nie gania z popędu własnego agresywnie za przykładowo innym zwierzęciem etc].Tymbardziej człowiek.Nie po to nasze podatki idą na odpowiednie szkolenie i wychowanie byśmy potem mieli oglądać takie ekscesy.W pracy miejsca dla kogoś takiego być nie powinno. Powinien zostać ze służby usunięty.

Gość to jest eksces...
Wg mnie do końca nie wiadomo kim jest mężczyzna na nagraniu ale jeśli potwierdzi się najgorsze-iż był na służbie to warto przeczytać fragment artykułu- "Gdyby taki film (...) został nagrany na Zachodzie lub w USA, przez kilka dni nie schodziłby z ekranów telewizji informacyjnych i sam w sobie mógłby pociągnąć zamieszki, a na pewno dymisje na wysokim szczeblu policyjnym. Wystarczy wspomnieć sprawę pobicia Rodneya Kinga w USA w latach 90 (...)" To bardzo mądre zdanie.Bardzo mądre.Młodszym polecam przestudiować sprawę Rodneya i to czym się to zakończyło.Chociażby na yt fragmenty nagrań z mediów.Wystarczy wstukać Rodney King LA riots etcPoprzez dopuszczanie tak nieodpowiedzialnych i bezmyślnych ludzi niepanujących nad swymi emocjami może dojść do niepokojów...Kraj jest w trudnej sytuacji ekonomicznej i boryka się z wieloma problemami i tego typu sytuację to jest igranie z ogniem.

Gość 4LaBo
Rosalinda.Do to jest bardzo dobry materiał.Ciekawe czy będą podjęte kroki w tej sprawie. Jak raz nagranie z uderzeniem reportera w twarz pokazane były już w tv.Bardzo je kontestowano.No to teraz niech po kontestują to.Ciekawe czy coś zrobią w tym kierunku.

Gość ptasiek nastroszony
hahahahaha wifac , że Rosalinda to wywrotowiec . ale mądra i pewnie piekna

Gość skandal !!!!!!
dobre linki

Gość Lukyluck
widzialem na youtube wiele materialow o dziwo zadnego nie ma w tv czytaj niezalezne media :D no coz mysle ze pora na pownone wyjscie na ulice

Gość w dupsku mam ten rzad
oglądacie superstaje o północy ? tam dzwonią ludzie i ostatnio już redaktor to nie ma z kim gadać bo wszyscy ich opluwają te media zakłamane rząd i mówią że będzie jak w grecji zresztą na marszu były transparenty "druga grecja" :)