Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zywiec woda zdroj to ja

czy moge na tyle godzin wyjsc na dwor z niemowlakim?

Polecane posty

moj synek ma 5 miesiecy, dzisiaj znajomi zaproponowali wyjazd do zoo a ja sie zastanawiam czy na tyle godzin moge wyjsc z niemowlakiem jak za oknem 3 stopnie??

3-4

Gość kaskadaaa
też mi się wydaje że za długo:(

Gość mamamama27
5 miesięczniak do zoo?? po co? nie lepiej iść w lato kiedy maluszek coś będzie kumał? kto proponuje zoo o tej porze roku - samej ci sie chce chodzić tyle po zimnie?

Gość Aśka38
a dlaczego za długo? Mój urodzony w listopadzie. W styczniu, lutym spacerowaliśmy po około 3godz.

jesli sama masz ochote to idz, jak ty sie masz meczyc to nie idz Jesli dziecko bedzie odpowiednio ubrane to tylko sobie smacznie pospi na dworze i nawdycha siwezego powietrza, takze nim sie nie przejmuj

Gość ale mamamama27
miala na mysli czy samej sie chce jej chodzic a nie czy sama idzie :p samej z siebie na zimnie!

Gość a dlaczego za dlugo??
przeciez nie ma mrozow -15 stopni. ubierz cieplo dziecko i siebi i idz jak masz ochote. 5 miesieczne dizecko to nie nowowrdek. jesli regularnie wychodzisz z nim na spapcery, to torhce dluzszy niz zwykle pobyt na dworzenie powinien mu zaszkodzic. a co do przewijania, to chyba znajdazie sie jakis kat w barze czy restaurtacji zeby przewinac maluszka.

Gość mamamama27
dokładnie - mam na myśli czy samej jej się chce chodzić 3 -4 godz z dzieckiem po zoo... osobiście mnie by się nie chciało - zwierzętom też zimno to będą pochowane i co za radocha.. wyprawa do zoo powinna być spokojna i fajna i przede wszystkim dla dziecka - ja nie widze niedzielnej rozrywki w spacerowaniu na zimnie i myśleniu co zrobie jak moje dziecko zacznie płakać, zrobi kupke albo będzie głodne...