Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbi

makijaż permanentny we Wrocławiu

Polecane posty

Gość odbi

Witam Was dziewczyny, poszukuję salonu kosmetycznego do zrobienia makijażu permanentnego brwi..co mozecie mi polecic sprawdzonego? Troche słyszałam o Denique ale nie wiem czy akurat robią to w Magnolii? Podeślicie namiary na jakies dobre salony..

Gość noczkola
możesz iść do tego Denique, w tym naszym Wrocławiu nie ma zbyt dużego wyboru salonów ale oni na pewno sie wyróżniaja na tle innych.

Przed wyborem gabinetu, w którym zdecydujesz się na zrobienie makijażu permanentnego, upewnij się, że taka placówka jest ośrodkiem z odpowiednimi uprawnieniami i rekomendacjami. W przypadku wszelkich zabiegów medycyny estetycznej, najważniejsze jest profesjonalne wykonanie przy zachowaniu najwyższych standardów

Gość gość
polecam Ci https://www.facebook.com/GabinetPigmentacjiMedycznejPermanentny Nie wiem czy ma stronę, tylko profil na facebooku znalazłam, ale jest tam dużo zdjęć makijaży, które ta pani wykonała. Ja jeszcze u niej nie byłam, ale moja koleżanka była i bardzo chwaliła. Ja się wybieram w przyszłym miesiącu do niej:)

Bylam rok temu w salonie za "feniksem"w rynku wroclawskim, bardzo oslawionym,reklamowanym ze makijaz trzyma sie do3-lat,na ustach moze i jest cos, ale z brwi zaczelo znikac jeszcze przed "ukonczeniem roku"i to u nasady prawej brwiowej,czyli srodek twarzy,wzielam wolne specjalnie i zrobilam reklamacje, ale pani nie miala czasu dla mnie bo wszystkie miejsca byly zarezerwowane juz na dlugi czas,/zreszta reklamacja juz byla niewazna po prawie roku i trzeba znowu placic ! i to nie malo bo 1200 zl. tylko brwi/poszlam wiec do Pani JADWIGI pare metrow doslownie,tez w rynku, idziesz do kamieniczki jas i malgosia i ta uliczka pare matrow do ul. Kotlarskiej, na rogu tych ulic po prawej stronie zobaczysz szyld "JADWIGA",tam zrobilam sobie calkiem nowy makijaz duzo cimniejszy- prawie czarny /tamten byl jakis ryzy/ i calkiem inny ksztalt brwi, bardziej do gory i opadaja przy koncach,to bardzo pasuje do mojej twarzy i dodaje wyraz i charakter, tamten byl ... pochyla kreska- nijaki poprostu, zrobilam jeszcze kreski , gorna i dolna i zaplacilam 1000 zl. czyli duuuuzo taniej mi wyszlo,