Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Repcak

Czy to ją przekreśla?

Polecane posty

Gość Repcak

Czy dziewczyna, która była ze mna umowiona i nie informuje mnie ze nie zjawi sie na spotkaniu i uświadamia mi o tym dopiero, jak do niej piszę, choć cały dzień czekałem na to spotkanie jest jeszcze warta zaufania? Nie mogla zjawic sie na spotkaniu bo "idzie na imprezę z kolezankami", choć dzień wczesniej też była na imprezie. Bawila sie dwa dni pod rzad beze mnie, czy to jest normalne?Mogla chciaz spytac, czy nie poszedlbym z nia albo czy sie tam nie wybieram. Skoro coś nas laczy, to myslalem ze ma ochote sie ze mna spotykac i bawic sie, ale ona wolala kolezanki. I do tego to spotkanie, które odwołała, ba ona go nie odwolywala, uswiadomila mi ze sie nie spotkamy, dopiero jak jej napisalem. Czy to ja przekresla?

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaa
raz cie wystawi,zrobi to znowu. ma bardzo luuuzny stosunek do ciebie. mnie tez tak facet wykiwal , tyle ze on juz sie nie odezwal :0

Gość taki jeden facet 27
Przecież ona daje ci matole wyraźne znaki " mam Cie w dupie" ,a ty się jeszcze na babskim forum pytasz ? Sam powinieneś wiedzieć.

Przekreśla ją brak kultury. Jak się z kimś umawia i potem spotkanie z jakiegoś powodu nie może dojść do skutku, to wypada poinformować o tym wcześniej! Dziewczyna ewidentnie nie potrafi się zachować. Na Twoim miejscu nie kontaktowałabym się już z nią, gdyż nie ma dla Ciebie szacunku:(.

Gość bakteryjkaaa
Przekreśla bo nie myśli o Tobie poważnie. Gdybyś nie napisał to pewnie by nawet nie pomyślała o Tobie.

Gość ony
nie przekresla, o ile nie przeszkadza ci, ze ktos leje na ciebie i nawet nie czuje sie w potrzebie udawac, ze to deszcz pada :classic_cool:

Gość nie jest warta
Twojego zainteresowania. Powodzenia. Znajdziesz jeszcze swoją drugą połowkę.

Gość :/ :} :/
"Czy to ją przekreśla?" aha jak najbardziej ... w sumie mozesz dac szanse ale uwazam ze to juz z górki :o