Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

ledwo żyję po imprezie :P

Polecane posty

Gość ecfhvgjbn
fiku miku dostawala wczoraj na kafe w dupe 🌻

fiku miku dostawala wczoraj na kafe w d**e i nikt jej "nie bronił" ? ochhh - jestem wzruszony :D

Pan revolver pierwszy raz wyszedł z domu i teraz musi się pochwalić że na imprezie był i ledwo żyje... idź...:O

Gość pipik
bronil, desznikus bronil :D

A ja się przeziębiłam wczoraj na spotkaniu:( Ale było bardzo miło :) Widzisz, tak miło, że nawet nie wyraziłam ubolewania nad tym, że z barierki nie spadłeś ;) Notabene dzień w którym będziesz zadowolony będzie chyba zwiastował koniec świata.

Pan revolver pierwszy raz wyszedł z domu i teraz musi się pochwalić że na imprezie był i ledwo żyje... idź.. chciałbym nie wychodzić...dziwnie się czuję tym razem bo jeszcze odczuwam skutki.....:O:P

bronil, desznikus bronil desznik to chyba broni każdą ...w celach wiadomych ...

Gdybyś dziś skutków imprezy nie odczuwał, trzeba by było uznać, że była chujowa;)

Lomu a weź mi nic nie mów - miałem nawet spotkanie z 4 kolesiami ,których wkurwiłem maksymalnie- potem z psami , których też wkurwiałem do tego stopnia , ze nie chcieli mnie "podwieźć"... a wracałem tym razem sam...'uduchowiłem" się przynajmniej tym razem...kobiety strzelały fochy i wszystkie były obrażone :P http://www.youtube.com/watch?v=FB5HXYpR4B4&feature=relmfu

Odezwał się specjalista do wybierania partnerów nie każde ubranie- pasuje na każdego :)

Ja kiedyś z kumplem z koncertu wracałem i odlaliśmy się na radiowóz krzycząc radośnie, że lejemy na władzę. Niestety w środku siedzieli właściciele pojazdu:D 500 mandatu:P

a kiedyś z kumplem z koncertu wracałem i odlaliśmy się na radiowóz krzycząc radośnie, że lejemy na władzę. Niestety w środku siedzieli właściciele pojazdu 500 mandatu ze mna tym razem chcieli dyskutować , bo chyba nie widzieli starego chuja jak toczy się po barierkach , więc dostałem ulgę....:P http://www.youtube.com/watch?v=xvGX1EaJif4