Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

ledwo żyję po imprezie :P

Polecane posty

"czyli "pasujący na każdego" ?" Widzisz różnicę między pojęciami "unikatowy" i "uniwersalny"? Czy nie bardzo? :P Dreams, no to woda z sokiem z cytryny:P Może przestanie Ci być niedobrze ;)....Choć wątpię :P

Widzisz różnicę między pojęciami "unikatowy" i "uniwersalny"? Czy nie bardzo? widzę ...dlatego każdy facet jest unikatowy i wyjątkowy - nieprawdaż? :P

Ale ja nie jestem złą kobitą!:D Sam fakt, że przyniosłam Ci wodę świadczy o mojej niewysłowionej dobroci. :classic_cool:

szklanka wody(kranówa) łyżeczkę octu i łyżeczkę sody oczyszczonej.Bez zadnych dodatków.Wymieszaj,spieni się lekko i wypij.Od razu poczujesz ulgę>tylko nie pal.Zapytaj chemika ,każdy Ci powie że przepis oki.

"widzę ...dlatego każdy facet jest unikatowy i wyjątkowy - nieprawdaż?" Tak samo jak każda kobieta :classic_cool: Na samo wspomnienie sody już mi się niedobrze zrobiło :O

N_I_E szklanka wody(kranówa) łyżeczkę octu i łyżeczkę sody oczyszczonej.Bez zadnych dodatków.Wymieszaj,spieni się lekko i wypij.Od razu poczujesz ulgę>tylko nie pal.Zapytaj chemika ,każdy Ci powie że przepis oki. Lepiej spróbować i żałować, niż żałować, że się nie spróbowało dziękuję o bogini /boże - zaraz przybije sobie samemu krzyż - tylko zmieszam receptury i wyląduje na podłodze na kilka godzin...:P

Właśnie się mylisz,po tej miksturze zapragniesz coś zjeść Lucyfire - Automatic --jakaś sugestia do mnie??:D

No i jak revolver?? Póżniej dostaniesz wskazówkę jak uniknąć potwornego gorzelnianego odoru z ust jak przyjdziesz do pracy.Nikt Cię nie poczuje.:D

"kobieta chciałaby, być wyjątkowa - nie zawsze można " Uff, jakie szczęście, że mnie to nie dotyczy :classic_cool: Jeszcze nie ległeś gdzieś na podłodze? Wyświadcz tę przysługę i postaraj się bardziej :)

No i jak revolver?? Póżniej dostaniesz wskazówkę jak uniknąć potwornego gorzelnianego odoru z ust jak przyjdziesz do pracy.Nikt Cię nie poczuje. obawiam się , że dziś niczego nie uniknę...:P

Uff, jakie szczęście, że mnie to nie dotyczy Jeszcze nie ległeś gdzieś na podłodze? Wyświadcz tę przysługę i postaraj się bardziej chciałabyś na podłodze? rozumiem:P

O ile dywan będzie miękki I jak, lepiej już? to zależy czy będziesz nad czy pod :classic_cool: nic nie lepiej - chyba odjeżdżam :O

"to zależy czy będziesz nad czy pod" Przy Twoim obecnym stanie najlepiej chyba po prostu być DALEKO :P "nic nie lepiej - chyba odjeżdżam" Cytryny też nie masz?

Przy Twoim obecnym stanie najlepiej chyba po prostu być DALEKO spanie nic nie dało...mam delirkę :O