Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scarlettaa

Przedłużanie włosów paznokci rzęś Poznań

Polecane posty

Drogie Forumowiczki Oferuję przedłużanie włosów , włosy naturalne lub syntetyczne bardzo atrakcyjne ceny z możliwością dojazdu Zajmuję się również zakładaniem tipsów i przedłużaniem rzęs. Mam 6 latnie doświadczenie

Osoba z 6 letnim powinna przedłużać paznokcie za pomocą tipsa chyba, tipsy zakładają tipsiory które rujnują rynek w stylizacji paznokci.

Masz rację , ale są osoby które robią sobie pazurki po raz pierwszy i np nie chcą ich przedłużać a tak sformułowane ogłoszenie źle zrozumieją

A co tutaj źle rozumieć, nie rozumiem. Jeśli ktoś się ceni i wykonuje usługę już 6 lat to niech się godnie reklamuje a nie pisze że zakłada tipsy, bo to strasznie brzmi. A dlaczego tipsy a nie np szablony??

ja mam pytanie odnośnie przedłuzania włosów...jak krótkie mogą byc włosy zeby je przedłuzyc?. (bochyba nie mogą byc za krótkie,a aktualnie mam krótkie włosy)...jesli odrosną to co dalej? czy dzięki przrdłuzaniu mozna zapuścić wlasne włosy?..no i jakie sa koszty?

to bym musiala trochę zapuścić włosy ;) a co jak są przedluzane i odrosną załużmy z 2-3 cm? trzeba od nowa przedłuzać?...mozna tak przedłuzac kilka miesięcy zeby zapuścić wlasne?

Tak można przedłużać przez długi czas i jednocześnie zapuszczać swoje włosy, jakie długie teraz masz?

z tyłu z 3 cm...na górze trochę dłuższe..ogólnie króciutkie...i tak sobie myslałam zeby przedłużyć,tylko w moim przypadku to byłby duży koszt a włosy szybko mi rosną więc po 2-3 miesiącach by to brzydki wyglądało już

Gość beautifulhair
Witam Wszystkie Panie zainteresowane przedłużaniem oraz zagęszczaniem włosów. Od 8 lat zajmuje się profesjonalnym przedłużaniem włosów dlatego bardzo chętnie odpowiem na Wasze pytania. Jednocześnie chciałabym zaprosić na moją stronę internetową gdzie możecie zobaczyć efekty mojej pracy :) Przedłużam włosy naturalnymi pasemkami firmy DI BIASE zakończonymi wysokiej jakości łuską keratynową. Pytania proszę kierować na maila bo kilka razy dziennie tam zaglądam :) Pozdrawiam

Gość beautifulhair
ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONKĘ :) www.beautifulhair.com.pl