Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promienie slonca:)

ludzie sie na mnie dziwnie patrzą ^^^

Polecane posty

ale nie wiem czy dlatego ze jestem taka brzydka czy taka ladna faceci, laski baby strae i dziaki, wszyscy patrza na mnie jakims takim wzrokiem zerkaja caly czas . :/

Gość chłop z podmokłej wsi
może masz odstające uszy?

Gość ony
zapnij rozporek :classic_cool:

Gość Mrs.Samotna...
bo nie wytarłaś buzi po lodzie

Gość balbinaaaa, czo robisz?
ile wypiłaś dzisiaj? :D

Gość MSka;)
jak laski się patrzą,to lesby,jak faceci to wiadomo-zboki,jak mohery to zazdroszczą urody,a jak dziadki no to hmmm..chyba każdy by chciał taka młodą laske:D

Zjem rodzyny z włosów wokół odbytu za 2 złote

Gość promienie słońca:)
wydaje mi sie ze jestem bardzo ladna, tylko ze mam dosc specyficzna urode tzn PIEGI, i nie wiem czy patrzą tak na mnie i myslą ze oooo jaki okropny piegus przez sitko sie opalala, czy moze mysla o tych piegach ze są slodkie i mi pasują, sama nie wiem i mam kompleksy.

ja siebie w lusterku nie moge ogladnac dobrze bo tak naprawde nie widze siebie tak jak mnie inni widzą i nie wiem czy te piegi są ok czy nie.

i mnie to krepuje jak ludzie sie na mnie patrzą, bo nie wiem czy to z tej brzydoty czy moze mysla ze jestem ladna...

Gość psialostka mac
mam koleżankę która nie zaprzeczę jest ładna, ma ładne ciało. Ma ogromne powodzenie pomimo tego iż w większości chodzi ujebanych ciuchach, w domu ma syf jakich mało. Jak to jest ze facet widząc ten brud na ciuchach , syf w domu nadal sie interesuje. ja będąc u niej w domu i widząc brudne majty na podłodze straciłam do niej szacunek tfuj

Żartowałam, tak naprawdę wyglądam jak strach na wróble i nawet z domu nie wychodzę Bhahah. Nabraliście się :D

takamala jedna-- pewnie tak , pytam was bo chce sie utwierdzic w tym przekonaniu ze jestem paskuda.

tak utwierdzilam sie , tylko co teraz zrobie, jak mam reagowac jak ise tak na mnie gapią, to krepujace bedzie dla mnie tym bardziej wiedząc ze patrza na mnie i mysla co za brzydal.

Gość psialostka mac
musisz byc autorko piekna bo moja znajoma mimo tych mankamentow ubrudzonych i kompletnego brudu w swoim otoczeniu znajoma ma starszne powodzenie, kazdy afcet sie na nia slini bez wyjatkow!!! jeszcze nei widzialam takiego fenomenu

hmm nie wiem co myslec ja tez nawet spokojnie nie przejde ulicą kazdy facet patrzy sie na mnie i to prosto w oczy (ja tez tak robie) ale nie wiem czy to przez urode czy jej brak, niewieleu ludzi ma piegi i nie wszyscy sa ladno,. moze robie taka furore swoja brzydotą bo nie widzieli nigdy nic takiego i dlatego wszyscy sie patrzą

Gość psialostka mac
piegi sa fajner i uwierz ze gdybys byla brzydka to nikt by na ciebie uwagi nie zwrocil. Musisz byc naprawde ładna , no ewentualnie ejsli ejstes bardzo gruba i ubierzesz spodniczke mini wtedy to na pewno patrza sie i smieja z tego stanu

nic z tych rzeczy, jestem szczupła , sredniego wzrostu i ubieram sie normlanie kobieco sexownie ale skromnie.

na mnie się też dziwnie patrzą a zwłaszcza takie dresiary i wytapetowane stoją na ulicy popijają popalają i klną pod nosem jak przechodzę masakra

Gość psialostka mac
wiec wiesz ze to na pewno dlatego iz jestes atrakcyjna:) swoja droga to smiesza mnie laski wytapetowane do granic mozliwosci i chodzace jak pokraki na 15 cm obcasach ze spodniczkami odkrywajacymi poldupki. Obrzydliwe ale mezczyzn pociaga to wszystko

dla mezczyzn takie okazy sa pociagajace ale na jedna nocke;P

Gość sffere
a szczegolnie te ktore sa juz mezatkami i matkami, jak widac takie laski sa najlatwiejsze

Gość Ganta
Skoro masz piegi, to odpowiedź jest jedna. Jesteś paskudna, dlatego się patrzą. W piegach nie ma nic pięknego. NIC!