Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

PRACOWAC CZY ZREZYGNOWAC BO...

Polecane posty

zalozylam niedawno tu podobny temat ale teraz mam inne pytanie . poszlam do pracy ,nie ma mnie praktycznie caly dzien .od srody do soboty moje dziecko (2-letnie) nie jadlo nic ! no z wyjatkiem 2 chrupek i 1 danonka przez4 DNI! dzis mam dzien wolny i zaczal normalnie jesc(praiwe normalnie!) radzilam sie pediatry (martwialam sie tym brakiem apetytu)> lekarka powiedziala ze DZIECKO TESKNI ZA MNA I W TAKI SPOSOB BUNTUJE SIE , do tego jeszcze spi niespokojnie w dzien tylko po 30 min a jak jestem w domu to spo 2-3 h ! poszlam do pracy ot tak dla siebie ..by wyjsc do ludzi . w pracy mecze sie bo mysle o dzieciach . dzieci w domu mecza sie bo tesknia za mna. do tego nie chca jesc od babci bo starszy twierdzi ze MAMA NIE UGOTOWALA ON NIE BEDZIE JADL.. zastanawiam sie by zrezygnowac z pracy . stac nas na to by z jednej pensji zyc , a ja i tak duzo nie zarabiam bo to akordowa robota. co byscie zrobily? poczekac? zrezygnowac? ni9e przejmowac sie dzieci ? boje sie ze sie rozchoruja od tego niejedzenia .... doradzcie cos.

Gość strattus
zrezygnuj..znajdz prace z nami.,.. www.showup.tv/pp/apocominick

Gość aszada
Poczekaj jeszcze troche. Dzieci sie w koncu przyzwyczaja. Rezygnacja z pracy to nie tylko rezygnacja z jakiejs tam kasy na dzisiaj, to rezygnacja z lat skladkowych, z doswiadczenia zawodowego. Potem bedzie coraz trudniej wrocic do pracy.

poczekaj przejdzie to bunt mój miał 2,5 roku jak wróciłąm do pracy na 4 h dziennie i zaczął sikać w majty :O ale jak jakby na złośc robił 10 -15 spodni dziennie

Gość aszada
Eeee...to jak to na czarno a was stac na razie abys nie pracowala to jasne, ze rezygnuj :-) I szukaj sobie pomalu czegos "normalnego". Myslalam, ze na etat.

Gość Asia31..
Jeśli Cię stać to poczekaj jeszcze trochę z pracą. A za rok poślij synka do przedszkola. W przedszkolu jest dużo dzieci,mają fajne zabawy, zajęcia myślę,że to coś innego niż zostawanie z nianią czy babcią. :-)

chodzi o to ze dzieci meczas sie bezemnie ja bez nich . nie jedza zwlaszcza ten mlodszy ! chodzi mi o dobro dzieci .

Gość Septienne
a ja bym nie rezygnowala z pracy.jest to nowa sytuacja dla dzieci, z czasem jednak do niej przywykna.nie mozna uzalezniac ich od siebie.poczatki zawsze sa trudne.

wlasnie niewiem co robic juz. mam wyrzuty sumienia bo rzucialam mlodszego tak na gleboka wode,zostawilam z babcia za ktora tak naprawde nie przepadaja . moglam np zaq 2 lata isc do pracy czy za rok ..pomyslalam TYLKO o sobie .dlatego juz niewiem co robic i wogole...