Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy!.. ;(

Problem z cewką..

Polecane posty

Gość Pomocy!.. ;(

Dziewczyny coś ze mną jest nie tak! Otóż szczypie mnie przy końcu sikania. Czasem też w czasie dnia szczypie samoczynnie.! ;/ Mam dopiero 13 lat.. już nie wytrzymuję psychicznie.. byłam u lekarza i pani zapisała mi - Bactrim Forte 10 tab. - Flucofast 14 tab.. brałam i było lepiej. 1 objawy to były takie że ciągle chciało mi się sikać, ale tylko kilka kropelek oddałam i silny ból przy tym, teraz już tak nie mam ale jeszcze mnie szczypie pod koniec. Poczułam też że mam kilko sekundowe bóle w odbycie.. ;/ Miesiączkuję już.. jbc. Takie kłujące jak by. Ja już nie wiem co robić. Chyba bd. musiała iśc do ginekologa, ale się boję!! :o Błagam napiszcie czy też coś takiego miałyście, wiem że to jest forum dla dorosłych kobiet, ale nie wiem gdzie mam już zasięgnąć pomocy.

Gość nartynka
najlepiej jakbys poszla do ginekologa. ewentualnie mozesz sobie kupic UROSEPT ale to nie jest antybiotyk tylko tabletki ziolowe. mialam podobne bole jakie opisujesz, wyszlo,ze mam zapalenie pecherza, dlatego najlepiej wybierz sie do ginekologa najlepiej z mama jak masz dopiero 13 lat. glowa do gory, nie ma sie czego bac. pzdr