Karolynam 0 Napisano Listopad 13, 2011 Witam :) Szukam ćwiczeń, które wzmocniłyby efekt mojego odchudzania. Zależy mi na takich ćwiczeniach, które mogłabym robić rano przez max 10 min i wieczorem max 30min i najlepiej żeby dało się po nich żyć ;) a no i żeby był pewny pozytywny ich skutek, bo ciężko mi się zmobilizować do ćwiczenia i szybko się poddaję (co innego jeśli widać efekty pracy;)) Od 2 miesięcy rano jem płatki owsiane z mlekiem na śniadanie (bo troszkę dłużej nie jest się po nich głodnym według mnie) i wieczorem staram się nie jeść kolacji (lub przynajmniej nie po 18), a tylko piję kakao. Efekty są widoczne i jestem z nich bardzo zadowolona, bo schudłam 5kg, ale jednak przy moich 75kg (przy wzroście 172cm) to jeszcze marzyłoby mi się stracić więcej ;) Macie jakieś propozycje dla mnie? :) Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam cieplutko :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 jeżeli rano maks dziesięć minut to proponuje szybki bieg a jeżeli wieczorem to aerobik np czterdzieści minut tylko taki szybszy nie ociezaly:-) powodzenia.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolynam 0 Napisano Listopad 13, 2011 Dziękuję :) przemyślę to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 no np mówię o biegu w miejscu nie trzeba na dworzu bo zimno.:-) ale jak będziesz tak szybko nawet w miejscu to zobaczysz jak można sie zmęczyć. Także trzymaj sie i próbuj.;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolynam 0 Napisano Listopad 13, 2011 Oj na dworze, to napewno stanowczo za zimno ;) tylko zastanawiam się co jest lepsze, to bieganie o którym mówisz czy np to: http://www.cwiczenia.org/cwiczenia-na-plaski-brzuch/plaski-brzuch-w-tydzien/ bo podobno efekty są niezłe po tym... Jak myślisz...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdawdafaf Napisano Listopad 13, 2011 wszystko co ogolnorozwojowe jest lepsze niz pseudo-cwiczenie jedej wybranej strefy, jesi chcesz schudnac,a nie rzezbic. Poza tym same brzuszki nic nie daja, chyba ze masz niski body fat i chcesz sie rzezbic(ale wtedy tez brzuszki to sprawa marginalna) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolynam 0 Napisano Listopad 13, 2011 No w sumie racja :) dzięki wielkie za doradzenie :) A mówiąc o aerobiku, to jakie ćwiczenia konkretnie masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 14, 2011 ćwiczenia które dają największe efekty tak mówiąc po polskiemu ;-) to takie przy których sie męczysz a tetno wynosi 120na min aerobik jest fajny ale szybki i intensywyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolynam 0 Napisano Listopad 14, 2011 Nigdy jakoś za aerobikiem nie przepadałam, ale widocznie zawsze muszę być inna niż wszyscy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach