Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolynam

Odchudzanie

Polecane posty

Witam :) Szukam ćwiczeń, które wzmocniłyby efekt mojego odchudzania. Zależy mi na takich ćwiczeniach, które mogłabym robić rano przez max 10 min i wieczorem max 30min i najlepiej żeby dało się po nich żyć ;) a no i żeby był pewny pozytywny ich skutek, bo ciężko mi się zmobilizować do ćwiczenia i szybko się poddaję (co innego jeśli widać efekty pracy;)) Od 2 miesięcy rano jem płatki owsiane z mlekiem na śniadanie (bo troszkę dłużej nie jest się po nich głodnym według mnie) i wieczorem staram się nie jeść kolacji (lub przynajmniej nie po 18), a tylko piję kakao. Efekty są widoczne i jestem z nich bardzo zadowolona, bo schudłam 5kg, ale jednak przy moich 75kg (przy wzroście 172cm) to jeszcze marzyłoby mi się stracić więcej ;) Macie jakieś propozycje dla mnie? :) Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam cieplutko :) :*

jeżeli rano maks dziesięć minut to proponuje szybki bieg a jeżeli wieczorem to aerobik np czterdzieści minut tylko taki szybszy nie ociezaly:-) powodzenia.:-)

no np mówię o biegu w miejscu nie trzeba na dworzu bo zimno.:-) ale jak będziesz tak szybko nawet w miejscu to zobaczysz jak można sie zmęczyć. Także trzymaj sie i próbuj.;-)

Gość asdawdafaf
wszystko co ogolnorozwojowe jest lepsze niz pseudo-cwiczenie jedej wybranej strefy, jesi chcesz schudnac,a nie rzezbic. Poza tym same brzuszki nic nie daja, chyba ze masz niski body fat i chcesz sie rzezbic(ale wtedy tez brzuszki to sprawa marginalna)

No w sumie racja :) dzięki wielkie za doradzenie :) A mówiąc o aerobiku, to jakie ćwiczenia konkretnie masz na myśli?

ćwiczenia które dają największe efekty tak mówiąc po polskiemu ;-) to takie przy których sie męczysz a tetno wynosi 120na min aerobik jest fajny ale szybki i intensywyny

Nigdy jakoś za aerobikiem nie przepadałam, ale widocznie zawsze muszę być inna niż wszyscy ;)