Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość <Maciej'88

Mówi że kocha a zdradza?!

Polecane posty

Gość <Maciej'88

Trudno niektóre rzeczy lub ludzi zrozumieć. Znajomy opowiadał mi tzn zwierzał że ostatnio dziewczyna przyznała się że przespała się z innym. Powiedziała będąc na imprezie że jest wolna i następnego dnia kiedy się po imprezie spotkali.... Heh i ona wyjeżdża z tekstem że go kocha tylko "czasami emocje biorą górę". co o tym myślicie-kobieta po prostu głupio kłamie czy naprawdę są takie niewyżyte???

Gość MiedzianaBransoletaa
Miałam meza i kochanka, i twierdziłam ze kocham i jednego i drugiego. Sama nie wiem, czy tak naprawde milosc istnieje.

Gość SnoopDoggyStyle
Tego nigdy nikt się nie ustrzeże.

Po prostu panna ma charakter kurwy i nic tego nie zmieni. Jeszcze to żałosne tłumaczenie, że emocje biorą górę. Emocje emocjami, ale nogi się trzyma razem, szczególnie jak się ma faceta.

Gość SnoopDoggyStyle
miedziowa-ale nie zachowywałaś się w porządku do męża-nie masz moralności.

Gość SnoopDoggyStyle
dziwne są te baby-po co z kimś są jaki tak zdradzają??????

Gość gonzzzoooo
takiej pozostaje tylko cisnąć drobnymi w papę i się pożegnać

SnoopDoggyStyle miedziowa-ale nie zachowywałaś się w porządku do męża-nie masz moralności Bedziesz z kims 5l wpadniesz w tutyne, to pogadamy. Mało wiesz o zyciu, tylko laska ktora nie ma szans na faceta uwaza ze tylko kurewka zdradza :)

* rutyne

Gość znienawidzona pomaracza
zaden szanujacy sie facet po pierwsze nie lyknal by takiej sciemy a po drugie po takim wyznaniu odrazu by kopnal kurwiszona w dupe

MiedzianaBransoletaa - tak się broń, skoro nie masz innej możliwości. Wstyd mi za takie osoby jak ty, bo kobieta bym cię już nie nazwała.

Gość gonzzzoooo
R-mocno pojechałeś ;)

Nie zrozumiesz bo jak czesto podkreslsz NIE ISTNIEJESZ DLA FACETOW ;) Gdy sie nie ma mozliwosci wyboru, to cieszy sie i pilnuje tego co ma. I tu mowa o tobie :) Ale nie płacz nikt nie jest bez wad- ja podobam sie facetom, sobie tez ;) ale pije ... nie ma ludzi idealnych. Ale zdradzic moze kazdy, a wyzywanie od kurewek jest dziecinne.

Gość gonzzzoooo
Miedziowa jesteś komiczna.Jeśli "nudzi" ci się w związku to się rozstań i wtedy się pindol naprawo i lewo z kim chcesz.Ktoś daje ci serce a ty nawet tego nie uszanujesz.Ja bym cię ciepłym moczem olał ;)

Rozstałam sie- jaki masz problem? Moja wina, ze moj ex myslał ze akt malzenski zwalnia go z obowiazku starani sie w zwiazku?!

Zabolało widzę... Ja wole być brzydka, niż nie mieć szacunku do siebie i do facetów. Mama musi być z ciebie dumna, że taką wyzwoloną i świadomą damę bez moralności wychowała. I twój facet też pewnie pęka z dumy, że go tak bardzo kochasz i szanujesz, że aż nóg nie potrafisz utrzymać razem przy innym facecie. Zazdroszczę ci, naprawdę. Też bym tak chciała.

A poza tym, za szybko wyszłam za maz bo w wieku 19l, to nie była przemyslana decyzja... Nie tylko dziwka zdradza... to gowno prawda.

Rhovannion Wiesz gdybym nie miala o czyms pojecia to bym sie nie udzielała. Ty masz wyidealizowane pojecie o zwiazku, a nawet faceta nie mialas- wiec zamknij sie ładnie prosze.

Gość SchizaSchlanejLaski
Nadworna dziewica kafeteri wymadrza sie nt zwiazkow ;) Do czego to doszło.

MiedzianaBransoletaa - nie trzeba mieć faceta, żeby mieć elementarne pojęcie o tym, co się robić powinno. A czego nie. Etyka, moralność - słyszałaś takie słowa kiedyś? Pewnie nie. Serdecznie współczuję. Swoją drogą, genialny tok myślenia, mam powodzenie, więc mogę lać ciepłym moczem na zasady. I ja się dziwię, że faceci mówią złe rzeczy o kobietach...

Zdrada nie jest równoznaczna z byciem kurwiszonem. Ja pier... co za debilni ludzie. Doswiadczcie zwiazku a pozniej oceniajcie innych. Co za chamowate towarzystwo sie zrobiło na tym forum :O

Rhovannion MiedzianaBransoletaa - nie trzeba mieć faceta, żeby mieć elementarne pojęcie o tym, co się robić powinno. A czego nie. Etyka, moralność - słyszałaś takie słowa kiedyś? Pewnie nie. Serdecznie współczuję. Swoją drogą, genialny tok myślenia, mam powodzenie, więc mogę lać ciepłym moczem na zasady. I ja się dziwię, że faceci mówią złe rzeczy o kobietach... Ty sie lecz dziewczyno. Wiesz ze niemal 90% ludnosci zdradziło przynajmniej raz w zyciu?! Wez sie zabij, bo najwidoczniej otaczaja cie same kurwy.

Gość idzie zima............
a czy wg ciebie jest zdrada? ja jestem w związku już 9 lat i wiem o czy mówie. dla mnie ktoś kto zdradzi to śmieć...i wszystko jedno czy to facet czy kobieta

Mam to szczęście, że najbliższe mi osoby nigdy nie zdradziły, a na resztę leję. Nie wiem skąd bierzesz tę statystykę, ale nie będę się wdawać w czczą dyskusję. Nie mam z kim.

Jestes opozniona w rozwoju. Jak widze masz 24l i jestes nikim... wylewasz tu zólc na innych, bo sama nie masz szans na nikogo. Nie mam zamiaru rozmawiac z umyslowym dzieckiem.

Gość gonzzzoooo
chcą się wybielać forumowe k....wki ;) to się tłumaczą

Ty natomiast jesteś niezwykle rozwinięta, tak szalenie, że musisz się tym dzielić z postronnymi mężczyznami, będąc żoną... W Iranie się takie kamieniuje, całe szczęście, że u nas jest katoland...

Gość SchizaSchlanejLaski
Coz za polot i determinacja paskudy ;) heheheh Zazdrosna zaba nazywa atrakcyjne kobiety ktore maja mozliwosc wyboru KUREWKAMI.A dlatego ze ona nawet gdyby byla bita przez faceta nie odejdzie, nie, oj nie-dlatego ze nikt inny i tak sie nie zwiaze z nia.

Gość see you in the next life
dzieki pawel ze dales mi namiary na ta Mariolke. Calkiem fajna dupa, daje się pukac nawet w kakao, ale nie chce ssac :/ to jest jej wada strasznie Cie chwalila, ze niezly ogier jestes :P mowila, ze dwa dni temu ostro szaleliscie u niej a tak ogolnie, to co slychac? Hej. Tu Aga pewnie mnie nie znasz Jestem z Pawłem od prawie roku. Nie ma go teraz, ale bądź pewien przekaże mu, że pisałeś.

Gość gonzzzoooo
Słuchaj Miedziówko-jeśli kogoś zdradzasz to łamiesz pewne elementarne,niepisane,moralne zasady. wiesz co to jest tzw "kac moralny"?;) To jest śmieszne jak próbujesz się tutaj tłumaczyć.Coś jest albo czarne albo białe rozumiesz?Jeśli masz problem z monotonią w związku to się nie wiąż z nikim bo kogoś ranisz choć wątpię że taki argument na ciebie działa.