Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkkrrr

Co z tym Zyciem?

Polecane posty

Niby wszystko jest dobrze, a czegoś mi jednak brakuje. Mój związek trwa 5 lat, cztery lata mieszkałam u mojego chłopaka a od 7 miesięcy mieszkam z powrotem u moich rodziców. W tym okresie dodatkowo straciłam pracę ale z tym sobie szybko poradziłam. Mam 30 lat i żyję w zawieszeniu - mój partner nie potrafi się zdeklarować czy chce ze mną poważnego zalegalizowanego związku czy nie. Mówi, że nie jest mnie pewien, ma wątpliwości, nie ufa mi ponieważ myśli, że szukam innego partnera, nie widzi z mojej strony pełnego zaangażowania, że mi na nim zależy. Jest osobą, która potrzebuje dużo ciepła, opieki, śniadanek, miziania, ślepego zapatrzenia, prawdziwy romantyk "po prostu mnie kochaj"!Jak mieszkałam z nim miał wszystko -śniadanka, mizanie, pranie,poukładane w szafkach, spakowany był nawet na konferencje, doradzałam mu zawsze w jego problemach w parcy. Często mnie krytykuje, że jestem zimna, nieobecna, gdy wyrażam siebie jestem poprawiana jak tak mogę myśleć i że, mu sprawiam przykrość swoim zachowaniem. Podczas tych 4 lat nigdy nie mieliśmy wspólnego budżetu i planów na przyszłość. Zawsze wiedziałam czego chcę a teraz nie wiem. Szkoda mi się z nim rozstać, bo myślę że, nie znajdę drugiego tak ciepłego faceta. Już sama nie wiem czy go kocham, a może to tylko przyzwyczajenie i lęk, że nie spotkam juz nikogo. Teraz spotykamy się okazjonalnie weekendowo i dzwoni do mnie 10 razy dziennie z zarzutami dlaczego do niego nie dzwonię. Czy ze mną jest coś nie tak!!!???? Czy to jest normalne i tak wygląda życie!!!

Gość rrrrrrtrttt
a kopnij Ty go w dupę. Widać ze niepoważny z niego facet. Na założenie rodziny z nim będziesz czekać do końca życia chyba {czesc]

Gość Zdzisiek od kuz
wszystko jest z tobą w porządku jesteś zwykłą babą która uważa że jest za stara żeby szukać sobie dziada z który by był dla niej idealny i z którym by miała dzieci no więc moim zdaniem ze swoim dziadem jesteś ze strachu że nie znajdziesz kogoś lepszego a on jest z tobą bo mu jest dobrze darmową służącą ma ale jak by się jakaś napatoczyła to by cię zostawił dlatego się chajtać nie chce "Już sama nie wiem czy go kocham" jeżeli ktoś się zastanawia czy kocha drugą osobę to znaczy że jej nie kocha boisz się tylko że zostaniesz sama