Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

chyba mam chory mózg! :/

Polecane posty

mam 23 lata. niedawno poznałam kolesia w moim wieku, który posiada wszystkie "idealne" cechy: jest zaradny, odpowiedzialny, wyrozumiały, opiekuńczy, czuły, pracowity, itd., do tego jest przystojny. jest niemalże idealny. w ten weekend byłam w górach z paczką znajomych. był też koleś, który ma 19 lat, jest z innego miasta i jest zbzikowany na punkcie hip-hopu. wcześniej znałam go tylko z widzenia, a na tym wyjeździe spędziliśmy razem cały czas. nie spaliśmy w ogóle, tylko rozmawialiśmy, rozmawialiśmy i rozmawialiśmy. równie dobrze nikogo oprócz niego mogłoby nie być w tych górach. i tu pojawia się mój... hmm... problem. mam tendencje do wybierania drani na partnerów i w tym wypadku szykuje mi się chyba to samo. bo chociaż wiem, że odpowiedniejszym "materiałem" na faceta byłby ten pierwszy, to bardzo ciągnie mnie do tego drugiego. ale wiem, że on dopiero wkracza w swoją młodość, w głowie ma prawie tylko zabawę i nie myśli o szczególnie poważnych rzeczach. wiem też, że związek z nim skończyłby się źle. rozum podpowiada mi, że powinnam wziąć mojego rówieśnika, ale serce bardziej ciągnie w stronę młodszego. posłuchać serca czy rozumu? przepraszam, za chaos, ale nie mogę jakichś składnych zdań stworzyć.

Gość kropeleczkapocieszenia
Pierwszy. Miałam podobny przypadek i zdecydowałam się na typ nr 2. Żałuję do dziś, a straconych lat nie da się odzyskać :(

wybierzesz drania , to przynajmniej będziesz miała wesoło i nieprzywidywanie - tak jak kobiety lubią...:P