Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony1235

nie wiem o co chodzi

Polecane posty

Gość zagubiony1235

witam nw niedlugim czasie zostane tatusiem :) a mam problem zwracam sie do dziewczyn ktore byly juz w ciazy .Moja dziewczyna jest w ciazy i od tego czasu nie je a jak juz zje to wymiotuje ,zero apetytu i chudla i ciagle bolal ja brzuch na dole ,nigdzie nie chodzila tylko w lozku lezala , to postanowilismy ze pojedzie do Polski bo tu nie miala ubezpieczenia i ze pojdzie do lekarza w Polsce jak pojkechala do PL to raptem od przyjazdu minelo pare godzin a ona je apetyt jej wrocil brzuch tylko troche ja boli nie wymiotuje ,mozliwa jest tak szybka zmiana ??? czy ona cos kreci PROSZE O SZYBKA I SENSOWNA ODPOWIEDZ BO NIE WIEM CO MAM O TYM MYSLEC :(

Gość mama anglia
Hmmm... mialam podobnie, siedzialam na dupie w domu sama jak palec , czekalam , az moj wroci z pracy (nie moglam pracowac ;/) tesknilam za rodzicami, rodzina, odechciewalo sie mi wszystkiego , nie jadlam, wiecznie bolala mnie glowa, calymi dniami plakalam , wyzywalam sie na moim chlopaku. Postanowilam jechac do Pl , a tam wszystko wrocilo do normy ...

Gość zagubiony1235
no tak racja tylko ze ona mi pisala ze jakby nie dziecko to by dalej siedziala ze mna dziwne to jest