Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko mnie dziś wku...

lepiej być patologią

Polecane posty

bo patologi się pomaga .dzieciaki mojej sąsiadki pijaczki dostają ciuchy ,wyjazdy na zimowiska kolonie a moje dziecko siedzi w domu bo mnie po opłaceniu rachunków na nic już nie starcza nawet na flaszke żeby się zachlać,patologii na każdym kroku się pomaga więc teraz się zastanawiam że nie warto pracowac za marne grosze ,bo nie utrzymasz się i za kare twoje dzieci biede cierpią a dzieci pijaków i cwaniaków za to że rodzice sa lewusami mają nagrody

Gość hola hola nie tedy droga ...
tez kiedys mialam takie myslenie ... co prawda moich rodzicow bylo stac na kolonie, wakacje itp, ale ja zawsze wolalam siedziec w domu, chodzic do babci i jej pomagac przy owocach, dzemach itp ;) a jak wracalam do szkoly to zaczynali cwaniaczyc tacy "z patologicznych rodzin" gdzie to oni nie byli, co nie robili, ile tam nie wypili ... ze wszystko maja oplacone, a tych co nigdzie nie byli, albo siedzieli u rodziny wyzywali od biedoty ... szkoda gadac ;/

wkur...mnie że jutro musze isć tyrać a oni balują od 4 dni ,dostaną opał zwrot za leki żarcie od księdza i ciuchy