Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night nurse...

Właśnie zaczynam oglądać sławną "Ludzką stonogę"?

Polecane posty

Gość ostrosłup
zdawaj relacje

Gość YoHO
Nie musisz.Ja akurat wiem że to porypany film.:D

Gość YoHo
Albo ok zdawaj relację.:D

Gość ygfu
film cienki jak dupa weza, duzo niedociagniec, kiepska fabula ale co kto lubi

Facet ze strzelbą chyba mu odstrzelił doopę. Ale nie wiem dokładnie, bo w tym samym czasie rzucili zbliżenie na autostradę. Napisy. Cdn.

Gość YoHO
Odnośnie tego filmu to była na topiku o dreszczowcach o nim debata. Ktoś słusznie zauważył że tu nie tyle chodzi może o sam obraz i o to jak to tam co w scenariuszu jest zostało pokazane.Ale chodzi o sam pomysł.O koncepcję jaka zawiera. Generalnie zgodzę się z opinia że ktoś kto to wymyślił to miał poryty łeb:D:DJuż nie miał co wymyśleć to na taką historie wpadl.:D

Gość to zdanie:
ja aż z ciekawości poczytałam na filmwebie :P mnie aż ciekawi jakie to może być 'interesujące zakończenie' :P

Gość fąfafine
hehehe zawsze chciałam to obejrzeć ale się boję i brzydzę nie mogę się zdobyć

Jedna dziewczyna już kima, druga tacza się po podłodze ze ślinotokiem. W międyczasie doktorek wrócił z piwnicy z jakąś strzykawką i uśpił tę drugą.

Jest z nimi jakiś facet również przywiązany do łóżka. Doktor coś mu wstrzyknął. Facet spazmuje. Chyba już nie żyje, bo został przykryty prześcieradłem.

Oni już wiedzą o co mu biega. Chce połączyć ich w jeden układ pokarmowy. Tak że będę, za przeproszeniem, jeść własne gooowna.

Gość ale heca hehe
uwaga spoiler!!! zakonczenie! pierwsza część stonogi podcina sobie gardło mówiąc, że zasłużył(a) na taki los, a trzecia część stonogi umiera z powodu sepsy. Doktor Heiter również nie żyje z powodu strzału bronią palną, ale o tym wam do końca nie opowiem, radzę cały film obejrzeć. Koniec końców, środkowa część stonogi zostaje sama, bezradna, bez możliwości wezwania pomocy. Tak kończy się film! poziom gry aktorskiej to mul i wodorosty, koncepcja filmu ciekawa, ale wykonanie marne!

Dobra, chciał ją utopić w basenie, ale nie udało mu się i teraz próbuje uwolnić koleżankę. Idiotka narobiła hałasu, bo kopnęła w nocnik.