Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night nurse...

Właśnie zaczynam oglądać sławną "Ludzką stonogę"?

Polecane posty

Gość g8idea
tzw ostre rżnięcie :p

Gość Humanity disorder
01:00 [zgłoś do usunięcia] to zdanie: Niestety coraz więcej tego typu nagrań spływa do netu i jest publikowana na stronach gore-z innych rejonów przynajmniej oficjalnie nieogarniętych wojna.Mianowicie z Ameryki Środkówej i Płd.W tych rejonach już pobito wszelkie rekordy.Rzeczone video z piłą to Meksyk.Nawet nie podejrzewałem że tu jakiś idiota tu wstawił to. Trzeba mózgu nie mieć.Głównie porachunki między gangami ale ofiarami coraz częściej jest ktokolwiek....przypadkowi świadkowie.Paranoja.

Panie na mięsnym miła wąsy pod nosem, więc zmienił zdanie i wyszedł na ulicę. Tam szła sobie jakaś dziffka, więc czemu nie, skorzystał z okazji i zaczął sobie robić dobrze rąsią.

Gość to zdanie:
ja widziałam tylko jeden... z wyrokiem... i to byli Talibowie- a konkret jakiś chłopczyk... :O ale w ogóle straszne, że ktoś specjalnie WYSZUKUJE takich filmików, zeby se zobaczyć...

Gość to zdanie:
on zwiał temu Vukmirowi? czy co? i takmu sie we łbie popyrtoliło? czy jest pod wpływem tych afrodyzjaków?

Ojej, znalazł go jego pracodawca Vulkmir. Zgarnął go z ulicy i zaczał opowiadac o... osłach. Mianowicie, 7 osłów jest zamykanych na miesiąc, ich jaja rosną do rozmiaru arbuzów, a one się nawzajem roochają. Mnisi suszą ich zmieszaną z krwią spermę i dodają do mleka. W ten sposób powstaje najwspanialszy serek kanapkowy. Bon apetite :)

On jest pod wpływem afrodyzjaków. Z jednej strony chce mu sie strasznie roochać (stąd te erotyczne wizje), z drugiej strony nie zgadza się na taką pracę (dlatego ucieka).

Trochę go ocucili i odstawili na miejsce pracy, czyli do tej ciemnej sali. Pani doktor chciała mu zrobić jakiś zastrzyk, ale on jej się odwinął i tę strzykawe wsadził jej w szyję. Padła natychmiast martwa.

Gość to zdanie:
a wiadomo co to jest? :P

Dupczy, dupczy, dupczy i skończyć nie może. O! Ma już kolegę w śmiesznym kapturze na głowie, który również dupczy obok coś, co jest przykryte prześcieradłem.

😭 Skonczylo sie moje zarcie!!! Co ja teraz bede chrupac do filmu?? Specjalna dedykacja dla mojego kochanego, ktory tez wlasnie teraz to czyta bo mu podalam link. :p ❤️ Kocham Cie, skarbie!!! Night nurse, masz tu duzo fanow!!!

Gość to zdanie:
:O ale reżyser wymyślił... ja pitole...

Gość Humanity disorder
"ale w ogóle straszne, że ktoś specjalnie WYSZUKUJE takich filmików, zeby se zobaczyć..." Na portalach, które to publikują pod każdym filmem są dziesiątki komentarzy. Głównie i w większości jakie otępiałe moralnie gnojki ze stanów,które sobie po prostu dworują z ludzkiego cierpienia. Widziałem kilka stron i to jest przerażające jak upośledzonym trzeba być żeby mieć tam konto-logować się i dzień w dzień kiedy tylko opublikują jakieś kolejne nagrania wygrzebane z sieci-siedzieć,czekać na to i komentować.Większość materiałów pochodzi z agencji prasowych z całego świata i tam wpadają często przypadkiem ale że tego nie puszczą no to bywa że podrzucają to na te adresy.Większość komentow jest anglojęzycznych ale bywają też hiszpańsko,portugalsko języczneInne to w już w mniejszym stopniu. To tego jeszcze dołączają "gimbusy"co czasem zrobią zrzut na jakieś forum ale wydaje mi się iż to już margines.Ale fakt "sutknietym" trzeba być.

Gość g8idea
spierdalam spać, pojebany film

Gość to zdanie:
Humanity disorder- co Ty tam niby robisz...? :P g8idea- może będzie optymistyczne zakończenie...? ;)

Gość to zdanie:
co oni mają z tym odgryzaniem? :P to się tak w ogóle da...? ludzkimi zębami... odgryźc kawałek ciała...?

Gość to zdanie:
a na koniec filmu może będzie, jak w reklamie- szczęśliwa rodzinka podczas śniadanka...? :P

Gość to zdanie:
ożżż Ty! :D