Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night nurse...

Właśnie zaczynam oglądać sławną "Ludzką stonogę"?

Polecane posty

Mianowicie, odkrajanie języka nożem biednemu chłopcu. Naszego guru-Niemca to podnieciło, zatem włożył sobie rączkę do portek i zaczął smyrać się po jajkach :)

cytat: W czasach Wielkiej Rewolucji Francuskiej żył niejaki Donatien-Alphonse-Franois de Sade, znany szerzej jako Mariz de Sade. Słynny pisarz o którym usilnie starano się zapomnieć, od którego nazwiska wzięło się dzisiejsze słowo „sadysta. W 1757 brał udział w gigantycznej orgii ciągnącej się miesiącami. Swoje wspomnienia opisał w powieści „120 dni Sodomy czyli szkoła libertynizmu. ha! czyli jednak na faktach...

Ale to jeszcze nic. Dzieci te najwidoczniej miały wakacje, bo tylko wtedy można mieć takie pomysły. Niemiec wydymał dziewczynę i uznał, że raczej nic z niej nie będzie, więc zaciągnął na stryczek.

Gość wciagnelam sie
nie wiemy czy na faktach tak naprawde. De Sade napisal wiele dziel. Film absolutnie nie jest pierwowzorem dziela De Sada. Wiem, bo czytalam. Film jest jedynie fikcja, dzielo markiza nie wiadomo do dzis tak naprawde.

Jednak aby podniecić naszego poczciwego Niemca potrzeba czegoś mocniejszego niż stryczek i wędzony fioot. Toteż wydłubano nożem jednemu z chłopców oczko :o

A teraz to już dzieci bawią sie na całego. Roochają się od tylca, podduszają wymyślnymi narzędziami. Nawet jakaś ładna brunetka pozbawiona została skalpa :o

Ojej, w tej chwili mamy właśnie najbardziej obrzydliwy moment w całym tym filmie. Niemcy w szlafrokach tańczą kankana. O fuj :o Nie polecam.

Zmiana scenerii na mniej obrzydliwą. śliczny pokoik z dziełami Picassa, a w pokoiku dwaj młodzi Niemcy tańczą sobie jakieś latino. Słodkie ❤️ KONIEC :o:o:o:o:o WTF?

Ten, kto uważa, że ten film jest obrzydliwy jest chyba nienormalny :o Tam się NIC nie dzieje. To już w Stonodze była bardziej rozbudowana fabuła. Tu ani krwi, ani pożądnego dymania. Nuuuudy...

Gość wciagnelam sie
night nurse mozesz mi juz odpowiedziec na pytanie czy mialas film z polskimi napisami? Bo jak szperalam w necie to napisow znalezc nie moglam:(

I jeszcze do osób, które na mnie najezdżają. No wybaczcie, ale nie szokuje mnie widok męskiego chuja. Wiem, że to nie po katolicku, ale nie, nie, nie. Tak samo jak nie szokuje mnie widok cycków i cipy. No chyba, że szokuje was. Wtedy radzę się tym zająć i zająć swą pruderią, bo to choroba :)

Gość wciagnelam sie
po angielsku tez moze byc, grunt bym rozumiala, a anagielski na szczescie znam. Wloskiego za to ni w cholere:O W takim razie poszukam jutro angielskich napisow.

tu nie chodzi o widok cycków ani cipy tu chodzi o podejscie do czlwoeika jak do wlasnosci, ze jakis porabaniec porywa czyjes dzieci i robi sobie z nich niewolnikow i kaze im jesc gowna i go to podnieca to to jest chore jak dla Ciebie ten film to tylko cycki i nieogolone łoniaki to sorry

Miałam dodawać swoje wstawki w stylu "ojej, jak on mógł to zrobić. porwał dzieci?". To się mija z celem. To jest tylko film, fikcja. Dlatego też mam to w dupie, nie wierzę w to i podchodzę z dystansem ;) Nie bulwersują mnie takie filmy.

Gość tu macie z napisami
na stronce jest darmowa rejestracja,sciagam caly czas z niej:)

Gość wciagnelam sie
"tu nie chodzi o widok cycków ani cipy tu chodzi o podejscie do czlwoeika jak do wlasnosci, ze jakis porabaniec porywa czyjes dzieci i robi sobie z nich niewolnikow i kaze im jesc gowna i go to podnieca to to jest chore" Tak, to jest chore o ile ciagle myslisz o tym, ze sie naprawde wydarzylo. Ale sie nie wydarzylo, a przynajmniej my nic o tym nie wiemy. Powtarzam to tylko film, jak widac zreszta glupi, bez zadnego sensu i w dodatku wcale nie taki straszny. Nie ma sensu brac tego na powaznie, a jak ktos juz tak bardzo chce to niech lepiej zajmie sie ogladaniem dokumentow o ludziach uprowadzonych naprawde nad ktorymi tez naprawde sie znecano. Film zazwyczaj jest fikcja wiec nie ma tutaj co dramatyzowac.

Gość do the nurse
JESTES THR BEST!!! nie moge sie doczekac nastepnego filmu!!!:)

Gość hghttttkt
guinea pig, guinea pig :P wszystkie czesci, jedna trwa ok pol godziny z tego co pamietam:P albo man behind the sun ale dla mnie to za duzy kaliber okrucienstwa, tymbardziej ze takie rzeczy się działy i prawdopodobnie dzieja na swiecie...

Gość chce cos dzis obejrzec
a dziś coś "oglądamy"? :) Ja nie znoszę horrorów zbyt wrażliwa na to jestem nie znoszę krwi i tych wszystkich masakr i torturowania ludzi.. ale 120 dni sadomy mnie ciekawiło, stonoga także przynajmniej wiem z czym to się je;P i ze nigdy nie obejrze. Pewnie bym zarzygala wszystko od widoku ludzi jedzacych kupy. Jakos to roochansko jeszcze bym przezyla, ale zarcie gowna mnie nie kreci.

Gość oglądnęłam teraz
na yt kawałek man behind the sun... i... :O a kiedyś ogladałam tez na kaseccie z wypożyczalni coś w podobny deseń... :O 'laboratoriuy diabła' chyba... i te Chinole tak własnie różne eksperymenty przeprowadzali... np. wkładali czyjeś ręce do ciekłego azotu, a potem rozpieprzali młotkiem w drobny pył... no nie wiem... mnie to jakoś nie kreci... :O to jak oglądanie tych egzekucji- nic wartego uwagi hyba... zupełnie inny typ niż stonoga... czy nawet ten srpski film...

Gość oglądnęłam teraz
*chyba- rzecz jasna ;) i jak widzę, to to jednak ma dużo wspólnego z 'laboratorium diabła'- tak chyba się nazywa druga cześć... z tego, co mi tam się w tych okienkach wyświetla zerknęłam przy okazji na guinea pig... KURDE!!!! :O WTF???! kto to wymyśla?????????

Gość co nam pisaneeeeee
no to sa chore filmy, takie naprawde chore, dlatego ja ich w zyciu nie obejrze, juz samo czytanie o nich mnie doluje. ale skoro autorke nic nie rusza, to zobaczymy czy to ją ruszy, bo ta scena gdzie chince wkladaja rece najpierw do lodu, a potem do wrzatku i potem jej skora odchodzi do kosci to jest wlasnie z man behind the sun, kiedys obejrzalam te scene na youtube niczego nie swiadoma i te scene mam do dzis przed oczami....straszne.

Gość wciagnelam sie
night nurse... to jak streszczasz nam dzis Guinea Pig?:)